23 / 04 / 2024

Yalıtım Gaziantep Enerji Zirvesi

Yalıtım Gaziantep Enerji Zirvesi

21 Şubat Cuma günü Gaziantep’ te düzenlenecek olan Enerji Zirvesi’ nde Filli Boya Yalıtım Gurubu ‘’ Binalarda enerji verimliliği dönüşümü için yapılması gerekenleri ’’ anlatacak.

VakıfBank, evlerin ısı yalıtımını destekleyen kredi kampanyası başlattı!

VakıfBank, Isı Yalıtımı Kredisi ile evlerde enerji tasarrufunu destekliyor, aile bütçesine ferahlık katıyor! İşte ayrıntılar...

Enerji maliyetlerindeki artışla ısı yalıtımı yeniden gündeme geldi!

Dünyada artışa geçen enerji maliyetleri ardından konutlarda enerji tasarrufu için ısı yalıtımı yapılmasının önemi tekrardan anlaşıldı. Türkiye’nin sahip olduğu enerjisinin yaklaşık yüzde 40'nı binaları ısıtmak amaçıyla kullanıyor.

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

6 milyon konuta yalıtım yapılması gerekiyor!

Türkiye'de bulunan 10 milyona yakın binanın yüzde 87'si konut niteliğinde kullanılıyor. Bu konutların yer aldığı 6 milyon konuta  ise doğru yalıtım uygulaması gerekiyor. Bu sayede yılda 1 milyar dolar enerji tasarrufu yapılabilir.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Enerjide yalıtım İzocam'a emanet!

Dev enerji projelerine yalıtım danışmanlığı yapan İzocam, Tufanbeyli, İncirliova ve Soma'daki enerji santrallerinin ürün tedarikçisi oldu...

Konutta yalıtım cebi rahatlatıyor!

İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe yaptığı açıklamada standartlara uygun ve doğru yalıtım uygulamalarının enerji tüketimi ve faturaları en az yüzde 60 azalttığını söyledi.

Yalıtım Gaziantep Enerji Zirvesi Haberi

Yalıtım Gaziantep Enerji Zirvesi

Kamu ve özel sektörden konuşmacıların katılacağı zirvede iş dünyası için yeni yol haritaları belirlenecek ve bunun yanı sıra sanayide enerjiyi doğru kullanan kurumlar  “Sanayide Enerji Verimliliği Ödülleri” verilecek.


Filli Boya Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk’un da konuşmacı olarak katılacağı zirvede, “Binalarda Enerji Yönetimi ve Enerjinin Verimli Kullanımı, Enerji Projelerinin Finansmanı, Yenilenebilir Enerji Sektöründe Fırsatlar ve Riskler, Enerji Verimliliği ve Sanayide Enerji Verimliliği” gibi konular konuşulacak.


Zirve,  enerji konusunda başarılı bir üs olarak, sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda bölgede yaratılmakta olan katma değerin milli ekonomimize büyük katkı sağlamasına destek vermeyi hedefliyor. Bölgenin enerji alanındaki bu en büyük organizasyonu karar vericileri ve kanaat önderlerini buluşturarak enerji yol haritasını çiziyor.

Kalkınmada lider şehir Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliği ile ilki geçtiğimiz yıl...