27 / 04 / 2024

Yalıtım tasarruf kampanyası

Yalıtım tasarruf kampanyası

Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, Türkiye’de enerji tasarrufunu sağlamak, binalarda enerji verimliliği için bilinç yaratmak ve enerjideki kayba dikkat çekmek üzere “ Yalıtım Tasarruftur ” Kampanyası başlattı.

VakıfBank, evlerin ısı yalıtımını destekleyen kredi kampanyası başlattı!

VakıfBank, Isı Yalıtımı Kredisi ile evlerde enerji tasarrufunu destekliyor, aile bütçesine ferahlık katıyor! İşte ayrıntılar...

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

Yakıt faturasından tasarruf için ısı yalıtımı yapılmalı!

Ülkemiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında kış aylarını evinde geçirmeye hazırlanıyor, doğalgaz faturalarını azaltmanın yolu da ısı yalıtımından geçiyor.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Isı yalıtımıyla daire başına 2,4 bin TL'lik tasarruf!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan ölçümler, binalarda ısı yalıtımı yapılmasının ve ısı ölçüm cihazı kullanılmasının aile ekonomisine katkısının büyük olduğunu ortaya çıkardı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Isı yalıtımıyla 12 milyar dolarlık tasarruf!

TERMOSAN Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı Suat İnan, ısı yalıtımının faydalarından bahsetti. İnan, Türkiye'nin enerji tüketiminde 10-12 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Ertuğrul Şen: Enerjinin israf edilmemesi için ısı yalıtımı şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, “Yıllık enerji tüketiminin yüzde 72’sini ithal eden Türkiye’de, tüketilen toplam enerjinin yüzde 40’a yakını binalarda kullanılıyor. Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımı yaparak yüzde 50 tasarruf sağlamak öncelikli sorumluluk ve zorunluluğumu

Yalıtım tasarruf kampanyası Haberi

Yalıtım tasarruf kampanyası

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu ve Dernek yönetim kurulu üyeleri Ahmet Yaşar, Alper Danışman, Ertuğrul Feyzi Yörük ve Gökhun Kurt yalıtımsız binalar nedeniyle oluşan enerji kayıpları ve Avrupa’da uygulanan yalıtım kalınlıklarını içeren araştırma dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanı İris Güllüce’ye sunarken, Türkiye çapında da “Yalıtım Tasarruftur Kampanyası” başlattı.


Konu hakkında bir değerlendirme yapan Eruslu, Türkiye’de halen 16 milyon yalıtımsız bina bulunduğunu ve bu nedenle yılda 10 milyar dolarlık fazla enerji kullanıldığını vurgulayarak, “Türkiye’deki binaların yüzde 85’i yalıtımsız. Ancak Türkiye’deki enerjinin yüzde 40’ı konut olan binalarda kullanılıyor ve binalarda kullanılan enerjinin de yüzde 85’i ısıtma ve soğutma harcamalarından karşılanıyor. Doğru kalınlıkta yalıtım ile binalarda kullanılan ısıtma ve soğutma amaçlı enerjide yüzde 50 oranında tasarruf sağlanabiliyor” dedi.


Hükümetin son açıkladığı...