24 / 04 / 2024

yalıtım ürünleri

yalıtım ürünleri

Ürettiği inovatif ürünler ile binalardaki ısı ve enerji kaybını en aza indirmeyi hedefleyen Filli Boya Yalıtım, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle yalıtımla tasarrufa vurgu yaptı.

Su yalıtımında yeni çözüm: Weber EP bond!

Dünyada 48 ülkede 200’e yakın üretim tesisi ile faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber, su yalıtımında weber EP bond ile en karmaşık yalıtım problemlerine kaliteli ve hızlı çözümler sunuyor.

Blue’Safe, yalıtım yaptırırken standartlara uygun ürünleri seçin!

Standartların öneminin anlaşılması ve standardizasyon bilincinin yaygınlaşması amacıyla her yıl Ekim ayının üçüncü haftasında “Dünya Standartlar Haftası” gündeme geliyor. Blue’Safe, yalıtım yaptırırken standartlara uygun ürünleri seçin...

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş, Eren Baki Akkuş ve Naif Batın Akkuş ortaklığında kuruldu.

Saçtan sakala tüm Grundig kişisel bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Elektrikli kişisel bakım ürünleri, hem zaman hem de pratiklik açısından oldukça yaygın olarak kullanılan cihazlar arasında. Grundig markasına ait tüm kişisel bakım ürünleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ısı yalıtımı konutların değerini de artırıyor...

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

ODE Yalıtım'dan 125 milyon TL'lik yatırım!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptığı açıklamada “2023 yılına kadar AR-GE, dijital dönüşüm, operasyonel verimlilik ve üretim tesislerimizdeki kapasite artışı için 125 milyon TL'iik yatırım hedefliyoruz" dedi.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

yalıtım ürünleri Haberi

yalıtım ürünleri

Ülkemizde enerjinin %37,2’si binalarda, %32’si sanayide ve %20’si ulaşımda harcanıyor. Binalarda tüketilen enerjinin en büyük payı ise ısıtmadan kaynaklanıyor. Konutlarda tüketilen toplam enerjinin yaklaşık %75’inden fazlası ısıtma ve soğutma için tüketiliyor. Isı yalıtımının uzman markası Capatect, alınacak tasarruf önlemlerinin yanı sıra kaliteli bir ısı yalıtımının faturalarda kazanıma dönüşebileceğini, yalıtım yapılan binalarda yaklaşık %50 oranında daha az doğalgaz tüketilmesini sağlanabileceğini belirtiyor.


Filli Boya Yalıtım Grubu 2003-2013 yılları arasında bünyesindeki yalıtım markalarıyla 88.000 binaya, 67 Milyon m2 ısı yalıtımı gerçekleştirerek 1,5 Milyar TL tasarruf sağlanmasına katkıda bulundu. Binalarda yapılan ısı yalıtımı ile elde edilen tasarruf miktarının hane halkına ve ülke ekonomisine olan katkı oranının önemini bir kez daha kanıtladı.


Yalıtım doğru yapılırsa yatırımdır.


Filli Boya Yalıtım, üstün performanslı Capatect Isı Yalıtım Sistemi ile binalardaki...