27 / 04 / 2024

yalova projeleri

yalova projeleri

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, İl Koordinasyon Kurulu'nda, yatırımlar hakkında konuştu. Yılmaz, 2018'in ilk 6 ayında devlet yatırımları için 153 milyon 83 bin TL harcandığını açıkladı.

Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

TOKİ Yalova'da ev yapmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, TOKİ'nin Yalova'da ev yapmayacağını dile getirdi. Son zamanlarda böyle bir söylentinin halk arasında yayıldığını ifade eden Salman, net konuşarak TOKİ'nin Yalova'da bir arsası bulunmadığını ifade etti.

Yalova'da TOKİ Konutları yapılmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman son aylarda halk arasında yayılan TOKİ'nin Yalova'da toplu konut yapacağı söylentisinin gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Salman, "TOKİ Yalova'da toplu konut yapmayacak" dedi.

Yalova'ya 2 yeni huzurevi yapılacak!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini söyledi. Uzun, eski huzurevinin bulunduğu alanda Çınarcık’ta yer alan huzurevinin bir benzerini yapmayı planladıklarını söyledi.

Yabancılara konut satışı en fazla Yalova'da oldu!

Geçtiğimiz yıl yüzde 11 artış ile yaklaşık 595 bin turist ağırlayan Yalova, yılın ilk çeyreğinde yabancılara konut satışının da en fazla arttığı il oldu.

Yalova'da ulaşım projeleri turizmi artırdı!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul - Bursa - İzmir Otoyolu projeleri ile özellikle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Yalova'da yatak kapasitesi yüzde 23 arttı.

Yalova'da çevre yolu kamulaştırması yılan hikayesine döndü!

Bursa Yolu'ndan direk olarak Yalova Çınarcık istikametine geçişi sağlayacak olan Yalova Güney Çevre Yolu Projesi' nde yüksek kamulaştırma maliyetleri nedeni ile sıkıntılar da devam ediyor...

Yalova'da karbon elyaf ihtisas sanayi bölgesi kuruluyor!

Türkiye’yi geleceğin malzemesi karbon elyafı üretebilen 9 ülkeden biri haline getiren Akkök Holding, ABD'li ortağının 'Buraya gelin' çağrısına rağmen Yalova'yı bir karbon elyaf üretim merkezi haline getirme hedefinde.

Yalova İl Özel İdareleri yapım ihalesi tamamlandı!

Yalova İl Özel İdareleri yapım ihalesi tamamlandı. İl Özel İdaresi İmar Ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü 2014/30854 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Yalova içme suyu sıkıntısı çekmeyecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatı ile DSİ Genel Müdürlüğü, aldığı tedbirler ile bundan sonraki yıllarda Yalova’da yaşanması muhtemel içme suyu sıkıntılarının önüne geçti. Yalova içme suyu sıkıntısı çekmeyecek.

Yalova'daki atık su arıtma tesislerinde denetimler sürüyor!

Yalova'daki atıksu Arıtma tesislerinden, yılın ilk dokuz ayında, Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün ani denetimlerle, toplam 33 atıksu numunesi alınarak, akredite firmalara analiz ettirildi.

Yalova'da Türkiye Geofit Bahçesi temel atma töreni gerçekleşti!

Mehdi Eker, Yalova'da temeli atılan Türkiye Geofit Bahçesi ile ilgili, ''Ilıman iklim kuşağındaki ülkeler içerisindeki en yüksek sayıdaki geofitlerin bir arada toplandığı bir bahçe olacak. Yani dünyanın bu alandaki bir numarası olacak'' dedi...

Akzirve Yalova ve Antalya'da yeni proje yapacak!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, şirketin yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Maasfeh yeni yatırımların Yalova ve Antalya'da yapılacağını söyledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Yalova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Yalova Yolu'nda konut projeleri artacak!

İstanbul-Bursa İzmir Otoyolu daha açılmadan Yalova Yolu'nu hareketlendirdi. Büyükşehir'in projeleriyle Bursa'ya da yakınlaşan yolda konut projeleri artıyor.

Yalova'da 7 otel açılmak için gün sayıyor!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu projeleri ile özellikle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Şehirde son bir yılda yatak kapasitesinde yüzde 23 artış yaşandı...

Yalova'da ulaşım projeleri turizmi artırdı!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul - Bursa - İzmir Otoyolu projeleri ile özellikle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Yalova'da yatak kapasitesi yüzde 23 arttı.

CNR Emlak 2013 Fuarı 'nda Araplar'a Sapanca, Bursa ve Yalova'dan çok sayıda villa satıldı!

CNR Emlak 2013 Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Fuarda sergilenen konut projelerinin tamamına yakını alıcı bulurken Araplar'a, Sapanca, Bursa ve Yalova bölgelerinden cok sayıda villa projeleri satıldı.

Zorlu Center ve Zorlu Levent projeleri, MIPIM'de ilgi odağı oldu! 14 ülkeden davet var!

Zorlu Gayrimenkul, Fransa'nın Cannes şehrinde 6-9 Mart 2012 tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en prestijli gayrimenkul buluşması MIPIM'de Zorlu Center ve Zorlu Levent projeleri ile yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu

Körfez geçişiyle yatırımcılar Yalova'ya yöneldi!

İstanbul-Yalova arasını 6 dakikaya indirecek Körfez geçişi, yatırımcıların gözlerini Yalova'ya çevirdi. İstanbul'dan gelen yatırımcılar Yalova köylüsünden arazi topluyor

Körfez Geçiş Köprüsü ve 2B, Yalova'da tek bakkallı köylere emlak büroları açtırdı!

İstanbul ve Yalova arasındaki mesafeyi, dakikalara düşürecek Körfez Geçiş Köprüsü projesinin, yatırımcıların ilgisini Yalova'ya çektiği bildirildi

Yalova Belediyesi'nden satılık iki arsa! 1 milyon 816 biner TL'ye!

Yalova Belediye Başkanlığı Kirazlı Mahallesi'nde her birisi 6 bin 489 metrekare olan iki arsayı satışa çıkardı

Kadir Topbaş: İstanbul'un vizyon projeleri göğsümüzü kabartıyor!

Kanal İstanbul gibi 2023 hedefli vizyon projelerinin göz kamaştırdığını belirten Topbaş, “2023'e varmadan bu projeleri bitireceğiz. İstanbul'da olmak, burada iş yapmak ayrıcalık haline geldi” dedi

Yalova'da kaçak termik santral inşaatı davasında sanıklar lehine rapor!

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesi Belediye Başkanı Şaban Ertan ile 5 belediye meclis üyesi ve belediye fen işleri müdürü vekilinin, kaçak termik santral inşaatına işlem yapmadıkları ve görevlerini kötüye kullandıkları iddiasıyla yarg

Reidin.com'dan geliştiriciler için konut projeleri fiyatlama analizi!

"REIDIN.com Konut Projeleri Fiyatlama Analizi" geliştiricilerin projelerini en optimum ve doğru şekilde fiyatlamalarına yardımcı olan veya doğrulamasını sağlayan analitik bir çalışmadır

yalova projeleri Haberi

yalova projeleri

Yalova İl Koordinasyon Kurulu, 2018 yılı 3. toplantısı İl Özel İdare Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya kamu kurum ve kuruluş müdürleri, kaymakamlar ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Vali Tuğba Yılmaz, başkanlığında yapılan toplantıda 2018 yılının 2. dönem sonu itibariyle yapılan çalışmalar hakkında konuştu. Vali Yılmaz,  2018 yılının ilk yarısında devlet yatırımları için 153 milyon 83 bin TL harcandığını söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Yılmaz, 8 ana sektörde 52 biten, 117 devam eden, 18 başlanmamış ve 10 ihale aşamasında olmak üzere toplam 197 proje olduğunu, bu yatırımların toplam proje bedelinin ise 1 milyar 726 milyon 198 bin lira olduğunu açıkladı.

Vali Yılmaz, "Projeler için 2018 yılı öncesine kadar yapılan harcama 1 milyar 184 milyon 405 bin liradır. Tüm projelerin 2018 yılı...