18 / 04 / 2024

yalovada oteller

yalovada oteller

Yalova Termal Palace Otel projesi toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunan projede kral ve başkanlık daireleri de mevcut. Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Oteller nakit paraya sıkıştı! Kredi borçları 100 milyara dayanacak!

Nakit akışını yönetemeyen oteller, kredi yoluna gitti. 2022’nin ilk altı ayında oteller bankalardan 21 milyar lira kredi kullanırken, bu yıl rakam 64 milyar liraya yükseldi. Artışın yıl sonuna kadar 100 milyar lirayı bulması bekleniyor.

Otel dolulukları düştü: Turizmde fiyatlar frenlendi! Oteller fiyatları Mayıs seviyesine indirdi! 

Otel dolulukları Ege’de yüzde 60, Akdeniz’de ise yüzde 70 seviyesinde oldu. İbreyi yerli turiste çeviren oteller fiyatlarını Mayıs seviyelerine düşürdü. İşte ayrıntılar...

Oteller yüzde 25 indirime gitti!

Bayram sonrası otellerde doluluk oranlarının yüzde 50’lere gerilemesi nedeniyle 5 yıldızlı ve üzeri lüks otellerde işten çıkarmalar başladı. Bazı oteller ise fiyatlarda yüzde 25 indirime gitti.

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Lüks oteller ayda 20 bin TL’ye tecrübesiz eleman arıyor!

Lüks oteller, pandemi sonrası gelen seyahat taleplerini karşılayamamaya başladı. Bundan dolayı ayda 20 bin TL’ye çalışacak tecrübesi olmayan eleman arıyorlar. İşte detaylar!

Oteller iflasa mı sürükleniyor?

Maliyet yükelişleriyle mücadele eden oteller, enerjiye gelen son zamlarla beraber yıkılmışd durumda. 2.5 kat yükselen elektrik faturalarını paylaşan işletmeler iş yapamaz duruma geldiklerine dikkat çekiyor. 

Turistik oteller yabancıların eline geçebilir!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Bir iki yıl kazanç kötü olabilir. Ama otel orada duruyor. Eğer siz turizmcileri desteklemezsiniz, maalesef bu oteller üç otuz paralara, çok düşük paralara kendi yatırımcısının dışındakilerin ellerine geçebilir" dedi.

Oteller bankacıların elinden nasıl kurtulur? Yazlıklardaki balon nasıl indirilir?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Oteller bankacıların elinden nasıl kurtulur? Yazlıklardaki balon nasıl indirilir?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Oteller evlere dönüşüyor!

Koronavirüs salgını ile birlikte tatil yerlerindeki kiralık villalara olan ilginin artması ve konut stokunun azalması ile burada bulunan oteller için dönüşüm karar alındı.

Marmaris'te küçük oteller konut oluyor!

Pandemi ile birlikte izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar özellikle Marmaris'te konut kiralamaya başladı. Konutlara artan bu talep sonrasında bölgedeki küçük oteller yıkılarak konuta dönüştürülmeye başladı. 

yalovada oteller Haberi

yalovada oteller

Yalova Termal Palace Otel projesinde stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunuyor. Ortadoğunun yüksek ilgisini gören proje 2 bin 200 yatak kapasitesine sahip.


Yalova Termal Palace Otel projesinde 5 bin metrekareden oluşan sağlık, spa ve kür merkezi, fizik-tedavi ve rehabilitasyon merkezi, açık-kapalı yüzme havuzları ve spor merkezleri bulunuyor. Proje 2015 yılının sonunda hizmete girecek. 


Yalova Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi ve bin metrekareden oluşan başkanlık suitide bulunuyor. 180 milyon dolar yatırım değerine sahip olan proje Yalova' da yükseliyor.


Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri!

Adres: Killi Orman Mevki 23 Pafta 3-4-854 Parsel / Termal / Yalova

Tel: 0 (216) 386-9161

Web: http://yalova.karaderiligroup.com/

Tülay...