19 / 04 / 2024

yangın sensörü

yangın sensörü

Dünyanın bir çok ülkesine seyahat eden çift, kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar. Evlerindeki yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

Dünyanın bir çok ülkesine seyahat eden çift, kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar. Evlerindeki yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Hilti, yangın durdurucu ürünleri ile yapı güvenliğine katkı sağlıyor!

Güvenilir, kaliteli ve inovatif ürünlerin mimarı Hilti, yangın durdurucu ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

Hilti Türkiye, Yangın ve Güvenlik Sempozyumu'na katıldı!

Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucu ürünleriyle TÜYAK 2015 Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne katıldı. Hilti, Ar-Ge harikası pasif yangın durdurucu ürünlerini tanıttı ve sergiledi.

Hilti'den yeni Pasif Yangın Durdurucu!

Yangın felaketinde can kayıplarının yüzde 70’i duman zehirlenmesi kaynaklı gerçekleşirken Hilti Pasif Yangın Durdurucu ürünler 4 saate kadar yangın, gaz ve duman yalıtımı sağlıyor.

Novodeviçi Manastırı'nda yangın çıktı!

Türk edebiyatının büyük şairi Nazım Hikmet'in mezarının da bulunduğu Novodeviçi Mezarlığı'nın bitişiğindeki manastırın çan kulesinde yangın çıktı..

Novodevichy manastırında yangın çıktı!

Rudya'da UNESCO'nun Dünya Mirası listesinde bulunan Kremlin Sarayı yakınlarındaki Novodevichy manastırında yangın çıktı. Nazım Hikmet 1963 yılında manastırın da bulunduğu Novodeviçye mezarlığında toprağa verilmişti.

Denizli Pamukkale'de ormanlık alanda yangın çıktı!

Pamukkale ilçesinde orman alanında piknik ateşinden çıktığı ihtimali üzerinde durulan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle yayıldı. Rüzgarın, yaklaşık 2 hektar orman alanında etkisini sürdüren yangını söndürme çalışmalarını olumsuz etkilediği bildirildi.

Bafra'da mera yangını!

Samsun'un Bafra ilçesindeki merada çıkan yangın, şiddetli rüzgar nedeniyle 800 dönümlük alanda etkili oluyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, arazözler ve 8 kepçeyle müdahalede bulunuyor.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı. İşçilerin ihbarıyla fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmalarına işçiler de destek verdi.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangında tonlarca pamuk zarar gördü. Alınan bilgiye göre, Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun ilçe merkezi girişinde bulunan bir çırçır pres fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

yangın sensörü Haberi

yangın sensörü

Dünyanın pek çok ülkesine seyahat eden çift hayatının şokunu yaşadı. Kalmak için bir ev kiralamayı seçen çift eve yerleşmesinin ardından tavanda bulunan yangın sensöründe bir gariplik sezdi. Haklılardı da... Yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

Takvim'de yer alan habere göre; yangın sensörü gibi görünen şeyin içinden bir bir hafıza kartı çıktı. Eve yerleştirilen bu gizli kameranın, tam odanın yatak kısmınabakıyor olmasına daha da sinirlenen çift, olay yerine polis çağırdı. Polisler, ev sahibine ulaşmak için araştırma başlattı.

Amerika'da taşındığı evi tadilat etmek isteyen bir adam bulduğu gizli bölme ile şok oldu. Çatı katı çıktığında erkekler tuvaleti tabelası olan küçük bir kapı buldu.

İçeride kırmızı halı, borular ve havalandırma buldu. Fransız polisi durdurdukları bir araçta 1,8 milyon euro buldu. Koltukların...