20 / 04 / 2024

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

Dünyanın bir çok ülkesine seyahat eden çift, kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar. Evlerindeki yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.



Dünyanın pek çok ülkesine seyahat eden çift hayatının şokunu yaşadı. Kalmak için bir ev kiralamayı seçen çift eve yerleşmesinin ardından tavanda bulunan yangın sensöründe bir gariplik sezdi. Haklılardı da... Yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

Takvim'de yer alan habere göre; yangın sensörü gibi görünen şeyin içinden bir bir hafıza kartı çıktı. Eve yerleştirilen bu gizli kameranın, tam odanın yatak kısmınabakıyor olmasına daha da sinirlenen çift, olay yerine polis çağırdı. Polisler, ev sahibine ulaşmak için araştırma başlattı.

Amerika'da taşındığı evi tadilat etmek isteyen bir adam bulduğu gizli bölme ile şok oldu. Çatı katı çıktığında erkekler tuvaleti tabelası olan küçük bir kapı buldu.

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

İçeride kırmızı halı, borular ve havalandırma buldu. Fransız polisi durdurdukları bir araçta 1,8 milyon euro buldu. Koltukların iç kısımlarına sakladıkları paralarla yakalanan Çinli çift, polisler tarafından tutuklandı.

Büyükbabasından kalan kasayı açınca gözlerine inanamadı. Büyükbabasının yıllar boyunca sakladığı kasa şifrelerinden yola çıkarak kasayı açmayı başardı ve içinden bakın neler çıktı.

İlk şifreden sonra kasa içinde kilitli bir bölme daha çıktı karşısına. Uzmanlarca dikkatle taşınan tabutun içinden çıkanlarla herkes neye uğradığına inanamadı...

Tabutun içinin para dolu olduğunu gören uzmanlar, araştırma yapabilmek için çalışmalar gerçekleştirdi. Yaklaşık ağırlığı 250 kg olan hazine paketlenmiş kayık şeklinde bir şeyin içinde bulunuyor gümüş altın sikkelerden oluşuyor…

Uzmanlara göre define 2 bin yıldan daha fazladır gömülü haldeydi. Defineyi bulan hazine avcıları bu gömüyü bulmak için 30 yıl boyunca iz sürüyorlar, define avcıları sikke efsanesi olarak söylenerek dolaşan bu efsanenin gerçek olabileceğini düşünerek yola çıktıkları ve bu şekilde karar verdiklerini söylüyorlar. Lastik taşıdığını söyleyen kamyon şoförü, ne yaptıysa polisleri ikna edemedi. Polisler kamyondan lastikleri indirince gördüklerine inanamadılar. Lastiklerin içine saklanmış boz ayı pençeleri yetkilileri görenleri şaşırttı.


Geri Dön