16 / 04 / 2024

yapay ada Real Madrid

yapay ada Real Madrid

İspanya'nın dünyaca ünlü spor kulübü Real Madrid Ras Al Khamiah'da 50 hektarlık yapay bir ada inşa ediyor...

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.

Hong Kong'a 80 milyar dolarlık yapay ada projesi!

Hong Kong'da konut sorununu çözmek için yeni bir proje hayata geçirilmesi planlanıyor. Ülkeye 80 milyar dolarlık dünyanın en büyük yapay adası inşa edilecek.

Hong Kong'un konut sorunu için yapay ada inşa edilecek!

Hong Kong yeni konutlar için 64 milyar dolar maliyetli yapay ada inşa edecek.  Hong Kong'da alan yetersizliğinden dolayı inşa edilmesi planlanan 'yapay ada' çevresel ve politik tartışmalar yarattı. 

Akdeniz'e yapay ada geliyor!

İsrailli yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'e yapay ada yapılacak. Gazze açıklarına yapılacak ada, 525 hektarlık alanda yer alacak.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

Kuzey Kore füze fırlatmak için 3 yapay ada inşa ediyor!

ABD'li gazete Los Angeles Times'ın ortaya attığı iddiaya göre Kuzey Kore, füze fırlatmak için kullanılacak 3 yapay ada inşa ediyor.

Kuzey Denizi'ne yapay ada inşa edilecek!

AB ülkeleri, Kuzey Denizi’nde Dogger Bank olarak bilinen ve derinliği 15 ile 36 metre arasında değişen sığlık alana ada inşa edecek. Proje Birleşik Krallık, Almanya, Danimarka, Belçika, Norveç ve Hollanda’ya elektrik enerjisi sağlayacak.

İsrail'den Gazze Şeridi açıklarına yapay ada!

İsrail medyası, hükümetin Ulaştırma Bakanlığı'nın Gazze Şeridi açıklarında yapay bir ada inşa edilmesi planını gündeme getirme niyetinde olduğunu söyledi.

İşte Dubai'deki yapay adanın yapılışı!

Dubai açıklarında bulunan Dubai World'un nasıl yapıldığı büyük merak konusu. İşte 300 kadar yapay adadan oluşan o ada...

Gareth Bale, Balear Adaları'ndan 450 bin Euro'luk ada alıyor!

Real Madrid'de forma giyen Galli futbolcu Gareth Bale, sevgilisine 450 bin Euro'ya ada almayı planlıyor. Gareth Bale'in harika geçen sezonunu bir ada satın alarak taçlandırmak istediği iddia edildi.

Gazze'ye yapay ada yapılacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz'in, Gazze ablukasının hafifletilmesi için denizin üzerine yapay bir ada yapılmasını önerdiği ileri sürüldü.

Mülteciler için Akdeniz'e yapay ada inşa edilecek!

HOLLANDALI bir mimar, mülteci sorununa çözüm bulabilmek için Akdeniz'de 'yapay ada şehir' konsepti geliştirdi. Merkezi Amsterdam'da bulunan mimarlık ve tasarım şirketi TD'nin patronu olan Theo Deutinger'in adası Tunus sahilleri açıklarında olacak.

yapay ada Real Madrid Haberi

yapay ada Real Madrid

Ras Al Khamiah'da 50 hektarlık yapay bir ada inşa ediliyor. İspanya'nın dünyaca ünlü spor kulübü Real Madrid'in inşa ettiği bu ada 1 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştiriliyor. 2015 yılında hizmete açılması planlanan ada turistik amaçlı eğlence parklarından...