19 / 04 / 2024

yapex yapı fuarı

yapex yapı fuarı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yapex Yapı Fuarı'nda ödül aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ´Tarihi Kentler Birliği (TKB) 2011 Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması´nda, Tarihi Kentler Birliği´nin en büyük ödülü olan ´Prof. Dr. Metin Sözen Koruma Büyük Ödülü´nü aldı

YAPEX Yapı Fuarı, 21 Ekim'e kadar açık kalacak!

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (YAPEX) açıldı

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Urla Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı'na katıldı!

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Belediye Meclis Üyesi Öğün Ünal 18-21 Kasını 2015 tarihleri arasında restorasyon renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile Antalya Expo Center'da gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı'na katıldı.

YAPEX Restorasyon Fuarı’nda 32 projeye ödül verildi!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, her yıl Antalya’da büyük bir ilgiyle izlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda yapıldı. Fuarda 32 projeye ödül verildi.

Samsun, Yapex Fuarı'na büyük ilgi gösterdi!

Antalya Expo Center’de 18-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı’nda yerini alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun’un tanıtımını yaptı ve sergilediği örnek projeleri ile ziyaretçilerin takdirini topladı.

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı yarın açılıyor!

18-21 Kasım tarihlerinde Expo Center'da 23'üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı hazırlıklarını tamamlayarak yarın ilk misafirlerini ağırlayacak.

YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı açıldı!

Antalya'da bu yıl 22'ncisi düzenlenen 'YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı', Antalya Expo Center'de dün düzenlenen törenle açıldı. Fuarda Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroglu konuşma yaptı...

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak!

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak. 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Türk yapı sektörünün en büyük buluşma noktası olarak biliniyor.

Onduline Avrasya, yeni standıyla Yapı Fuarı’na katılıyor!

Çatı malzemeleri sektörünün lider kuruluşu Onduline Avrasya, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yepyeni bir standla sektörle buluşuyor.

Ege Seramik Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Ege Seramik'ten yapılan açıklamaya göre, Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı 6 ile 10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 37. kez misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor...

Dupont 37. Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek!

Yapı sektörünün önemli isimlerinin ağırlanacağı 37. Yapı Fuarı’nda bilim firması DuPont yapı sektörü için geliştirdiği ürünleriyle yer alacak. Fuar, TÜYAP Fuar Merkezi Büyükçekmece’de 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

yapex yapı fuarı Haberi

yapex yapı fuarı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 15-18 Kasım tarihleri arasında kültür mirasını koruma ve restorasyon çalışmaları kapsamında Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı.


 
FUARA 45 BELEDİYE VE 100’ÜN ÜZERİNDE FİRMA KATILDI

 

 
4 gün boyunca devam eden fuarda, kültür mirasını oluşturan eski ve yakın dönem mimari eserlerin restore edilerek korunması, işlevlendirilmesi ve geleceğe aktarılmasına yönelik proje, yatırım ve üretim yapan 45 belediye ve 100’ün üzerinde yapı restorasyon firması yerini aldı.


 
PROJELER YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na ilk kez katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yenileme ve restorasyon alanında kent genelinde tamamlanan ve planlanan projelerini sergiledi. Başta Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe Yenileme Projesi olmak üzere, Ordu’nun kültürel miraslarını restore ederek geleceğe taşıyan ve şehir estetiğine önemli katkılar sunan projeler...