29 / 03 / 2024

Yapı-Endüstri Merkezi satılık ticari alan

Yapı-Endüstri Merkezi satılık ticari alan

Polat Tower Residence'ta 2 bin 954 metrekarelik ticari alan satılıyor. Çok amaçlı kullanıma uygun olan ticari alan 19 milyon 500 bin TL'den satışa çıktı.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Kar Yapı İnşaat Pendik satılık daire!

4 blokta 388 konut ve 12 ticari üniteden meydana gelen Kar Yapı İnşaat Pendik projesi 2020 yılında teslim edilecek. Kar Yapı İnşaat Pendik satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı Esenyurt satılık daire!

Meydan Ardıçlı Esenyurt projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. 36 ay sonra teslimleri yapılacak olan projede satılık daire fiyatları peşin ödemelerde 175 bin TL'den başlıyor...

Say Yapı Yooistanbul Ortaköy satılık!

Say Yapı Yooistanbul Ortaköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

2D1 Tasarım Toplantısı 8 Eylül'de Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak!

Mimarlık, içmimarlık ve tasarım temsilcilerini yıl boyunca buluşturan etkinliklerin başında gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen 2D1 Tasarım Toplantıları 8 Eylül Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Yapı-Endüstri Merkezi, ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılacak!

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Konforia Soyak Yapı Bahçeşehir satılık!

Konforia Soyak Yapı Bahçeşehir satılık evlerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Evleri Bahçeşehir projesinde daireler Eylül 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Dekar Yapı Asmalı Hayat Evleri satılık!

Dekar Yapı Asmalı Hayat Evleri satılık evlerin fiyatları 788 bin 810 TL'den başlıyor. Dekar Asmalı Hayat Evleri projesinde 244 bahçeli ev yer alıyor...

6. Yapı-Endüstri Merkezi’nin gündemi ne oldu?

Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM), bu yıl 6. sını düzenlediği “Konutun Gücü Adına” başlıklı konferansta yapı, mimarlık, tasarım, gayrimenkul ve inşaat alanlarının önde gelen temsilcileri AKG Gazbeton, Blum TR ve Çuhadaroğlu sponsorluğunda bir araya geldi.

Yapı-Endüstri Merkezi satılık ticari alan Haberi

Yapı-Endüstri Merkezi satılık ticari alan

Yapı-Endüstri Merkezi'nde yer alan 2 bin 954 metrekarelik ticari alan satılıyor. Çok amaçlı kullanıma uygun olan ticari alan; ofis, sergi, film, kongre merkezi, kütüphane, yemekhane, cafe, toplantı salonu ve kitabevi olarak kullanılabiliyor. 

Otopark ve bahçe alanı bulunan ticari alan hemen teslim ediliyor. Polat Tower Residence içerisinde yer alan ticari alan 19 milyon 500 bin TL'den satışa sunuluyor.

Ticari alan görseli!

YEM Adres: Levent Mahallesi, Yeşilçimen Sokağı No:12, 34360 Şişli/İstanbul

Polat Tower Residence adres:  Fulya Mahallesi, Yeşilçimen Sokak, No:12 Şişli - İstanbul

TEL: 0532 216 75...