24 / 04 / 2024

Yapı Endüstrisi başkaşehir

Yapı Endüstrisi başkaşehir

Eylül'de 51 bin 500 YTL'ye stüdyo daireleri satışa çıkarılan Başkaşehir projesinde şimdi de 59 bin 500 YTL'ye residence stüdyo satılıyor. Projeyi Yapı Endüstrisi gerçekleştiriyor.

Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi kuruldu!

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Celil Sarı tarafından kuruldu.

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Uçar tarafından kuruldu.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Tapu satışı başka ilden yapılır mı?

Başka ilden tapu almak isteyenler ancak şehir değiştirmeye vakti olmayanlar işlemlerini nasıl halledebileceğini sorguluyor. Peki, tapu satışı başka ilden yapılır mı?

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Tula Yapı Endüstrisi Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tula Yapı Endüstrisi Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Altaylı tarafından kuruldu.

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Taha Aluç tarafından kuruldu.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Yapı Endüstrisi başkaşehir Haberi

Yapı Endüstrisi başkaşehir

Uygun ve farklı ödeme koşulları nedeniyle büyük talep gören Başkaşehir Projesi'nde, ilk etap dairelerin 150'si satışa çıktığı hafta satılınca, ikinci etapta yapımına başlanacak olan residence blokları da satışa çıktı.

Startı Eylül ayı ortalarında verilen Başkaşehir Projesi'ne ev sahibi olmak isteyenler yoğun ilgi gösteriyor. Satışa çıktığı ilk haftada 150 dairenin satıldığı Başkaşehir Projesi'nde yoğun talep nedeniyle residence blokları da 15 Ekim'de satışa sunuldu. Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Suha Yılmaz, ilk etapta inşaatına başlanan stüdyo tipi dairelere yoğun ilgi gösterilmesi, iki hafta gibi kısa sürede bu dairelerin satışının tamamlanması nedeniyle residence bloklarının projesinde değişiklik yaptıklarını, stüdyo dairelerin sayısını arttırdıklarını açıkladı.

Başkaşehir Projesi kapsamında yapımına başlanacak iki residence zemin+14...