24 / 04 / 2024

Yapı Enerji hedefleri 2015

Yapı Enerji hedefleri 2015

Doğal yalıtım harçları üretimi yapan Yapı Enerji, Türkiye'de doğal izolasyon ürünleri alanında, yapı endüstrisine katma değer üretmeyi hedefliyor...

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Mekar Enerji Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mekar Enerji Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaman tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş, Eren Baki Akkuş ve Naif Batın Akkuş ortaklığında kuruldu.

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yılmaz ve Nurettin Emiroğlu ortaklığında kuruldu.

Yapı Enerji hedefleri 2015 Haberi

Yapı Enerji hedefleri 2015

Yapı Enerji Doğal Yalıtım Malzemeleri Ar-Ge Müdürü Arif Yüce, çalışmalarındaki temel hedefin, tamamen Türkiye'nin yerli kaynaklarını kullanarak ve geri dönüşüm konusuna da hassasiyetle eğilerek, enerji verimli ısısal konfor ve klimayı bina içerisinde en üst seviyelerde oluşturmak olduğunu dile getirdi. Yüce, bu amaçla, doğal malzemelerle üretilen son derece hafif, nefes alabilen ve mükemmel ısı yalıtımı yapabilen, uygulaması son derece kolay bir ürün ailesi olan Styronit markasını geliştirdiklerini vurguladı. Türkiye'nin bu konudaki ihtiyaçları, potansiyeli ve yapılabilecekler dikkate alındığında, firmanın üretimi ile ilgili işin henüz başında olduğunu belirten Yüce şu bilgileri verdi: "İmalatlarımızın en önemli kısmı, yapı sektörünün genelini dikkate alarak, yeni yapılan binalara, yenilikçi ve daha konforlu çözümler sunmak amacıyla iç ve dış sıva olarak yalıtıma yönelik yapılıyor. 

Bunun yanı sıra, çeşitli...