19 / 04 / 2024

Yapı Madencilik inşaat nerede

Yapı Madencilik inşaat nerede

Yapı Madencilik Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Dikici tarafından kuruldu.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Erek tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ümit Aşgenaz tarafından kuruldu.

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 10.000,00 TL sermeye bedeli ile Doğan Şen tarafından kuruldu.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Gerovit Madencilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gerovit Madencilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gerovit Madencilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Yapı Madencilik inşaat nerede Haberi

Yapı Madencilik inşaat nerede

Yapı Madencilik Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Dikici tarafından kuruldu.

Yapı Madencilik Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; b. Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkıtalep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. c. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Yapı Madencilik Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:  Merkez Mah.Salihpaşa Cad. Dabaklar İş Merkezi No.32/15...