25 / 04 / 2024

Yapı Merkezi demir yolu ihaleleri

Yapı Merkezi demir yolu ihaleleri

Türk İnşaat şirketi Yapı Merkezi'nin de içinde yer aldığı ortak girişim, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı...

Saraylar Yapı Malzemeleri Demir Limited Şirketi kuruldu!

Saraylar Yapı Malzemeleri Demir Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Beyazkuş tarafından kuruldu.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi Pendik'te Halit ÇAkar ve Yusuf Çavdar ortaklığında kuruldu.

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Polat tarafından kuruldu.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bahadır tarafından kuruldu.

Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Birnur Yıldırım, Mehmet Yıldız ve Sabri Ekşi tarafından kuruldu.

Yapı Merkezi demir yolu ihaleleri Haberi

Yapı Merkezi demir yolu ihaleleri

Türk İnşaat şirketi Yapı Merkezi'nin de içinde yer aldığı ortak girişim, Slovenya'nın son dönemlerdeki en büyük inşaat projesi olan Divaca-Koper Demiryolu Projesi'nin ikinci bölümünün (LOT 2) ihalesini kazandı.

Ekonomist'te yer alan habere göre, Yapı Merkezi'nin İsveç'te hayata geçirmekte olduğu projeden sonra Avrupa'da yer alan 2. projesi olan Divaca-Koper Demiryolu'nun ikinci bölümünü (LOT 2) kapsayan projenin kontrat bedeli 224,7 milyon Euro olarak belirlendi.

Slovenya inşaat sektörüne Türk müteahhit...