24 / 04 / 2024

yapı st koru narlıdere

yapı st koru narlıdere

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Koru Narlıdere İzmir detayları!

Koru Narlıdere İzmir detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 143 adet konuta yer veriliyor.

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi detayları...

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Han Üst Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Han Üst Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gültekin tarafından kuruldu.

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Tuna tarafından kuruldu.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz Üst Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karagöz tarafından kuruldu.

Çizgiüstü Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgiüstü Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kurt ve Süleyman Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL TL sermaye bedeli ile Hediye Akbıyık ve Yüksel Akbıyık tarafından kuruldu.

yapı st koru narlıdere Haberi

yapı st koru narlıdere

İzmir’in en prestijli ilçelerinden Narlıdere’de konforlu bir yaşam imkanı sunan, üniversite ve alışveriş merkezlerine yakın bir lokasyonda bulunan  Koru Narlıdere projesini tanıttı. 

Taahhüt, gayrimenkul geliştirme, çimento ve hidroelektrik santrali çelik ekipmanlarının imalatını hayata geçiren Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını Balçova’daki satış ofisinde yaptı.

İLK GAYRİMENKUL PROJESİ 

Yapı ST Kurucu Ortağı Sait Tiğin Özmeydan, “Kendimizi görmek istediğimiz alanlardan bir tanesi de konut imalatıydı. 2018 yılında İzmir’in Narlıdere ilçesinde bir arsa satın aldık ve Koru Narlıdere’yi hayata geçirdik. Bu proje şirket içinde yaptığımız ilk gayrimenkul projesi olsa da geçmişte Bayraklı ve Bornova bölgesinde birçok gayrimenkul geliştirme süreçlerine dahil olmuştuk” diye konuştu.

ÜNİVERSİTELERE YAKIN KONUMDA

Yapı ST Kurucu Ortağı Sait Tiğin Özmeydan, son yıllarda önemli yatırımların gerçekleştiği Narlıdere’de konut ihtiyacı olduğunu ve Koru Narlıdere...