24 / 04 / 2024

yapı teknik proje ali sami yen

yapı teknik proje ali sami yen

Mecidiyeköy'de yıktırılan Ali Sami Yen projesinin alanı üzerine inşa edilecek birimlerin ayrıntıları açıklandı. Yeni birimlerin depreme karşı dayanıklılığı test edildi

Ali Sami Yen projesi ile ilgili detaylar açıklandı!

İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan Mecidiyeköy’de, yıkılan stadın yerine tasarlanan Ali Sami Yen Projesi, Yapı Teknik Proje ile depreme karşı dayanıklılığını tescil ediyor...

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Hızır Saral tarafından kuruldu.

Mod Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum İşliyen tarafından kuruldu.

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Dumlu tarafından kuruldu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Duygu Güngör tarafından kuruldu.

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sga Danışmanlık Ve Yapı Teknik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Karci tarafından kuruldu.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Validebağ Korusu'nda yapılacak proje için tepkiler büyüyor!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ve birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olarak tescillenmiş Validebağ Korusu’nda hayata geçirilmesi planlanan projeyi istemeyen ve yapılmaması için nöbet başlatan vatandaşlar konuya tepki göstermeyi sürdürüyor.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

yapı teknik proje ali sami yen Haberi

yapı teknik proje ali sami yen


Yapı sektörünün hızlı gelişimi ile sayısı her geçen gün artan işlevsel yapılar, İstanbul’un çehresini baştan aşağı değiştirirken, bu yapılar depreme karşı duyulan hassasiyeti göz önünde bulundurarak tasarlanmış olmaları dikkat çekiyor. “İstanbul’un modern yüzünün yansıması” olarak adlandırılan Ali Sami Yen Projesi bu özelliklere sahip projelerin başında geliyor.

Yürürlükteki Deprem Yönetmeliği ve Uluslararası Yüksek Yapılar Yönetmeliği’ne uygun olarak tasarlanan Ali Sami Yen Projesi gerçekleşebilecek olası depremlere karşı İstanbul’un en güvenilir projelerinden biri olarak gösteriliyor.

Üç katlı otoparkı ile 200 bin metrekare üzerine inşa edilen Ali Sami Yen Projesi 3 bloktan oluşurken, 2 bloğunda 43 katlı rezidans, 1 bloğunda ise 39 katlı A sınıfı ofis binalar bulunuyor. Tüm blokların her bir cephesi, Boğaz Köprüsü’nden Marmara Denizi'ne kadar uzanan İstanbul ’un farklı panoramik manzaralarını katlarına...