28 / 03 / 2024

Yapı ve Restorasyon Fuarı başladı mı

Yapı ve Restorasyon Fuarı başladı mı

Yapı ve Restorasyon Fuarı YAPEX bugün Antalya Expo Center'da 23'ncü kez kapılarını açıyor. Fuarda 300'ün üzerinde firma yer alıyor.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yusuf Çakır ve Zeyneti Uluadam ortaklığında kuruldu.

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

İmza Restorasyon Yapı ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Restorasyon Yapı ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Erdem Kukaracı ve Sinan Demir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı ve Restorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Yapı ve Restorasyon Fuarı YAPEX bugün Antalya Expo Center'da 23'ncü kez kapılarını açıyor. Fuarda 300'ün üzerinde firma yer alıyor.

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı yarın açılıyor!

18-21 Kasım tarihlerinde Expo Center'da 23'üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı hazırlıklarını tamamlayarak yarın ilk misafirlerini ağırlayacak.

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Yüksel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 51 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Bozkurt Mahallesi'nde kuruldu.

BCN Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BCN Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nesim Ziyalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Kastamonu İnebolu'da alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor!

Kastamonu İnebolu Belediyesi tarafından ilçe’de sürdürülen yol alt yapı ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gümrük Sokak'ta altyapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünce iş gücü ve ekipmanları ile çalışmalar devam ediyor.

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Tunç, Emine Aşkın Şanlan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Sevim Çelik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oktay Kaya tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Demir, Fatih Burt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Aslan Sokak'ta kuruldu.

Yapı ve Restorasyon Fuarı başladı mı Haberi

Yapı ve Restorasyon Fuarı başladı mı

Antalya EXPO Center'da bu yıl 23'üncü kez düzenlenen Yapı ve Restorasyon Fuarı YAPEX bugün kapılarını açıyor. Fuarda 300'ün üzerinde firma yer alıyor.


Yapı ve Restorasyon Fuarı YAPEX bugün Antalya Expo Center'da 23'ncü kez kapılarını açıyor. İnşaat ve restorasyon sektörüyle ilgili binlerce yeni ürün, malzeme ve teknolojik uygulamalarla dolu olacak fuarda ayrıca biribirinden zengin profesyonel ticaret etkinlikleri ve mesleki eğitim programları da düzenlenecek. 300'ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın yer aldığı fuarı bu yıl 40 değişik şehirden gelecek ziyaretçi gruplarının izlemesi bekleniyor. Turizmin başkenti Antalya'da yüksek sezonun sona erip otellerin yenileme ve tadilata girdiği bu dönemde açılan YAPEX, bu konuyla ilgili herkesin imdadına yetişiyor. Restorasyon konusunda en yeni ve ekolojik malzemeleri arayanlar YAPEX'te hepsini bir arada bulma imkanına kavuşuyor. 


YENİLENEBİLİR ENERJİ 


YAPEX'te yer...