18 / 04 / 2024

yapı yönetimi 2020

yapı yönetimi 2020

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sitelerde 'toplu yapı yönetimi' zorunluluğu!

Bir sitenin tek parsel ya da birden çok parsel üzerinde kurulması yönetimsel olarak büyük öneme sahip. Birden çok parselde kurulan siteler için toplu yapı yönetimi zorunluluğu bulunuyor...

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Niğde'de afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar TBMM'de!

Niğde'de depreme dayanıklılık ve afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı Kredi GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Yapı Kredi GYO, 2020 yılı dönemine ait sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 

Some Yapı Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Some Yapı Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Işık tarafından kuruldu.

Srs Sirius Danışmanlık Yapı Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srs Sirius Danışmanlık Yapı Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Key ve Muhammed Mekin Demir ortaklığında kuruldu.

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

yapı yönetimi 2020 Haberi

yapı yönetimi 2020

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak.

Sabah'tan Barış Şimşek'in haberine göre; Akıllı Şehir Mimarisi oluşturularak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ve diğer kuruluşların sahip olduğu akıllı şehre yönelik bilgi ve birikim paydaşlara sunulacak. Böylece Akıllı Şehir Projesi çerçevesindeki ihtiyaçlar karşılanacak. Yapılacak eylem planıyla çevrenin korunması ve ekonomi kaynaklarının verimli kullanılması hedefleniyor. Projede yerli teknolojinin kullanılacak. Projede, yapılarda enerji verimliliğini sağlayacak adımlar atılacak. Acil durum ve erken uyarı sistemleri ile olağan dışı durumlarda en hızlı müdahalenin yapılmasıyla, afet durumlarında kayıplar azaltılacak. Uzaktan güvenlik kontrol sistemleri, afet hayat odaları ile sığınaklar, mobil sensörler gibi uygulamalar devreye sokulacak.

ENERJİ TÜKETİMİ...