19 / 04 / 2024

yaratıcı ofisler

yaratıcı ofisler

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek!

Archisections tarafından Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek. Yarışmaya başvurular; Mimarlık, İç Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarından alınacak…

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Ev dekorasyonunda yaratıcı olun!

Sabah Gazetesi yazarı olan Yasemin Savcı bugünkü yazısında ev dekorasyonunda yaratıcılığı ve önemini anlattı. İşte o haber...

Genç inşaat mühendislerine yaratıcılık ve tecrübe eğitimi!

DİYARBAKIR İnşaat Mühendisi Odası (İMO) yöneticileri, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek, tecrübe ve yaratıcılık konusunda eğitim verdi.

Rigips'ten alçı levha sistemleri için dayanıklı ve yaratıcı çözümler!

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...

Filli Boya farklılık yaratıyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

İsvea Lunna ile yaratıcılıkta yeni ufuk!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından sıkça söz ettiren İtalyan markası ISVEA, yaratıcılıkta sınırları zorlayan serisi “Lunna” ile banyolardaki tasarım anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

MaaNaa projeleri görücüye çıktı! Metrekaresi 5 bin 500 dolar!

İstanbul’un kalbinde yer alan Etiler’deki özgün ve yaratıcı projeleri ile dikkatleri üzerine çeken RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’nin yöneticileri MaaNaa projeleri hakkında bilgiler paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ofisler Y Kuşağına göre tasarlanıyor!

Bugün çalışma hayatının yüzde 35'ini temsil eden Y kuşağı, ev ortamı ile özdeş duygusal bağ oluşturabileceği yaratıcı ofis ortamları hayal ediyor.

En iyi tasarımcılar Yaratıcılığın Addresi sergisinde buluştu!

9. yılını kutlayan addresistanbul, tasarım alanında son 9 yılın en iyilerini "Yaratıcılığın Addresi" sergisinde bir araya getirdi. Projeler, her sektörden işinin uzmanlarından oluşan 50 kişinin üzerindeki danışma kurulu tarafından seçildi.

Addresistanbul 9. yılını Yaratıcılığın Addres’i sergisiyle kutluyor!

Addresistanbul 9. yılını Yaratıcılığın Addres’i sergisiyle kutluyor. Tasarımın hayatımızın odak noktasında yer almasını ve tüm yaratıcıları destekleyen addresistanbul, 9. yılında Yaratıcılığın Addres’i sergisiyle Türkiye’de yaratıcılığı onurlandırıyor.

yaratıcı ofisler Haberi

yaratıcı ofisler

Gün geçtikçe kalabalıklaşan, sürüklenen hayat temposundan ofisler nasıl etkilendi? yapay zeka, makine öğrenmesi, robotik, loT, otonom sistemler gibi teknolojilerin gelişmesi ofisleri nasıl etkiliyor? Ali Özgenç, merak edilen soruların cevaplarını keleme aldı.

Bir dostum zamanında “İstanbul verimsizlik üzerine kurulmuş bir şehirdir” demişti. Gerçekten de bir şehir düşünün ki sabah Anadolu ' Yakası’ndan Avrupa Yakası’na, akşam da tersine bir kitle göçü oluyor. Haftanın her günü bu tekrarlanıyor. Bir dönem ben de bu göç kervanının içindeydim. Şimdi dönüp baktığımda, insanlar buna her gün nasıl katlanıyor diye düşünmeden edemiyorum.

İstanbul bu konuda yalnız değil. Örneğin New York’ta da gündüz Manhattan’a, akşam da banliyölerdeki evlere bir seyahat var. Yolda kaybedilen zaman bir yana, insanların işlerine yorgun gitmesi de bir verimsizlik kaynağı. Neyse ki teknolojik gelişmesiyle birçok...