25 / 04 / 2024

Yarımca Konteyner Terminali açılış tarihi

Yarımca Konteyner Terminali açılış tarihi

STFA İnşaat Grubu olarak başlangıçta köprü ve kazık işleri ile kazanmış olduğumuz deneyimlere yıllar geçtikçe mühendisliğin diğer alanlarına da yönelerek, çeşitli liman, baraj, yol, köprü ve tünel projelerini ekledik...

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

Depremzedelinin çilesi bitmiyor! Konteyner kent yarışında fırsat oyunu

Kahramanmaraş depremi ardından bölgeye her kurum ve kuruluş can suyu olmaya devam ederken, deprem bölgesinde fırsatçılarda boş durmuyor.  TOBB ve odalar, TİM, DEİK, MÜSİAD ve birçok kurum konteyner kent oluşturuyor. Konteyner başına ücretler ise farklılaşıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca'da 1010 adet konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez Yarımca'da 1010 adet konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca 496 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Koceli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Yeşil GYO İlimtepe parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Köyü, 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1240 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Körfez Sahili'ndeki 'hayalet ev' korkutuyor!

Kocaeli Körfez Yarımca sahilinde sahipsiz halde duran bina çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

DP World Yarımca Limanı Körfezi Çin'e bağladı!

DP World Yarımca Limanı İzmit Körfezi'nden Çin'e kadar uzanıyor. Ocak ayında inşasına başlana demiryolu 30 Temmuz'da hizmete girdi.

Emlak Konut Kocaeli Körfez değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koceli Körfez Yarımca mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yarımca Konteyner Terminali açılış tarihi Haberi

Yarımca Konteyner Terminali açılış tarihi

STFA İnşaat Grubu olarak, kuruluşumuzdan bu yana, 24 ülkede faaliyet sürdürmüş bir şirketiz. Başlangıçta köprü ve kazık işleri ile kazanmış olduğumuz deneyimlere yıllar geçtikçe mühendisliğin diğer alanlarına da yönelerek, çeşitli liman, baraj, yol, köprü ve tünel projelerini ekledik. Bugün faaliyet gösterdiğimiz başlıca ülkelerden Umman, Katar, Suudi Arabistan, Fas, Irak, Kuveyt. Libya, BAE, Türkmenistan, Azerbeycan, Gürcistan ve Türkiye'de başarılı projelere imza atmaya devam ediyoruz. 


Ülkemizde İzmit körfezinde arka arkaya üç önemli projeye imza attık. Bunlar. "İstanbul - İzmir arasını 3.5 saate düşürecek" olan İstanbul-İzmir otoyolu projesinin en önemli kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü Projesinin detayları aşağıda verilen altyapı ve derin deniz temelleri isleri ile. Kocaeli Yarımca'da faaliyet gösteren DP World Yarımca Konteyner Terminali ve TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi Bölgesi Rıhtım Güçlendirme...