29 / 03 / 2024

Yartaş İnşaat Anonim Şirketi

Yartaş İnşaat Anonim Şirketi

Yartaş İnşaat Anonim Şirketi, Resul Yardımcı, Abdullah Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Sedef Caddesi, My Towerland Sitesi'nde kuruldu.

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Düzenli tarafından kuruldu. 

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Dede osman Denek ve Fikret Onuş ortaklığında kuruldu.

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi Hikmet Yıldırım ve Hikmet Korkut ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Taşkın Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Taşkın Global İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bakırköy'de kuruldu.

AG Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

AG Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Beldağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Vuslat Turunç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.

Seba Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seba Park İnşaat Anonim Şirketi, 5 milyon TL 'lik sermaye bedeli ile 20 Mart 2016 tarihinde Sarıyer, İstinye Mahallesi, Darüşşafaka Caddesi'nde 45/Z01 'de kuruldu.

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, İrfan Aydoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart tarihinde Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Yartaş İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Yartaş İnşaat Anonim Şirketi

Yartaş İnşaat Anonim Şirketi, Resul Yardımcı, Abdullah Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu. 


Yartaş İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1.) İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, iş merkezleri, fabrikalar, yollar, barajlar, köprüler ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,teklif alma...