18 / 04 / 2024

yasak

yasak

Scooter kullanıcıları ve ticari araç sahiplerini ilgilendiren yeni düzenleme getirildi. Bunlara uyulması zorunlu oldu. İşte detaylar!

Araba satışlarında yeni dönem! Bakan Muş resmen açıkladı!

Ticaret Bakanlığı 2. el otomobil fiyatlarındaki artışın önüne geçilmesi adına uzunca süredir bir düzenleme üzerinde çalışıyordu. Sıfır araçları alarak beklettikten sonra fahiş fiyatlara satan galerilerin bu hamlesinin önüne yeni düzenleme ile birlikte geçilecek

Karavancılara kötü haber! Karavancılara para cezası geliyor!

Karavancılara ceza geliyor. Pandemi süresince izole tatil yöntemlerinden biri olan karavan çok yaygınlaşmaya başladı. Ancak bu durum bazı sorunlara neden oluyor. Onları önlemek için belli başlı yaptırımlar uygulanacak.

Kardeş(!) Suudilerden Türkiye'ye büyük şok! Yasak geldi

Uzun süren gergin ilişkilerin ardından ekonomik durumun da etkisiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaret ettiği Suudi Arabistan, Türkiye’ye beklenmedik bir hamle yaptı. İlişkilerin düzelmesi çabasıyla yapılan ziyaret hamlesine Suudiler seyahat yasağı ile karşılık verdi.

İlber Ortaylı'dan asgari ücret tepkisi: İstanbul’da asgari ücret yasak olmalı!

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı katıldığı bir sosyal medya kanalında ''İstanbul’da asgari ücret yasak olmalıdır” diyerek tepki gösterdi.

TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?

TOKİ evlerine dair kuralardan sonra sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle ödeme şekilleri ve TOKİ evlerinin kiraya verilip verilemeyeceği de sorgulanıyor. İşte “TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?” sorusunun detaylar!

Bundan sonra yasak olacak! Markete gittiğinizde rafa baktığınızda şok olmayın

Bolu'da mangal ürünleriyle ilgili verilen yasak kararı, fiyatları da derinden etkiledi. Gelin konuyla ilgili detaylara bakalım...

Altın fiyatlarını zıplatacak yasak kararı! Resmi Gazete'de yayınlandı

Altın fiyatlarını etkileyecek son dakika kararı açıklandı. Altın ithalataına yasak geldi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Piyasada dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları bu karardan sonra ne yapacak? İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağı fiyatlarını uçuracak son dakika gelişmesi! TMO'nun hamlesi sonrasında yasak kararı geldi

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin ayçiçek yağında arz sorunu ve olası fiyat artışlarına karşı ihale açtığı haberinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Endonezya palm yağı ihracatına yasak getirdi. Kararın ayçiçek yağı fiyatlarını ateşleyeceği öne sürüldü

Yasak Turistik İşletmeler Otelcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yasak Turistik İşletmeler Otelcilik İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Kerbella Yasak tarafından kuruldu.

Kiralık evde duvar delmek yasak mı?

Konut kiralayan bazı kiracılar dekorasyonlarını tamamlamak adına duvara çivi çakarak tablo ya da çerçeve asmak isteyebiliyor. Peki, kiralık evde duvar delmek yasak mı?

Kripto paralara yasak mı gelecek düzenleme mi? İşte son dakika gelişmeleri...

Rusya Merkez Bankası kripto varlıklara yönelik geniş çaplı bir yasak konusunda bastırırken iktidar tarafından yapılan bir araştırmada dünya genelindeki kripto varlıkların yüzde 12 civarının Ruslara ait olduğu belirlendi.

Arnavutköy Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesinin ( Derbent Mevkii ) Revizyonuna ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çin'in yasak kararı kripto paralara değer kaybettirdi!

Çin'in aldığı yasak kararıyla son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Bitcoin yüzde 12’nin üzerinde değer kaybetti...

İnşaat sektöründe yasak var mı?

Bu akşam saat 19:00'dan itibaren tam kapanmaya geçiliyor. İnşaat sektörü tam kapanmaya dahil mi, yasak var mı? İşte o sorunun cevabı...

Bozcaada'da ‘Tiny House’lara yasak geldi!

Çanakkale Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ olarak bilinen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişlere yasak geldi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” açıklamasında bulundu.

Hobi bahçelerine yasak geliyor!

Tarım arazilerinin hobi bahçeleri için bölünmesini engelleyecek olan düzenleme gün sayıyor. Tarım ve orman arazileri bölünerek kurulan ruhsatsız hobi bahçelerine yasak geliyor.

yasak Haberi

yasak

Trafik yönetmeliğine göre scooter, minibüs ve taksi kullanıcıları için yeni şartlar getirildi. Artık Scooter kullanıcıları ve ticari araç sahipleri bu yeni kurallara uymak zorunda.

İşte haberin merak edilen detayları…

SCOOTER KULLANICILARI VE TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE YENİ KURALLAR!

Scooter kullanıcıları artık akşam saatlerinde fosforlu yelek giymek zorunluluğu getirildi. Trafikte seyir halindeyken olası sert fren ya da kazalarda bebek ve çocukların anne kucağından fırlayıp istenmeyen kazalara, sakatlıklara mahal vermemek adına minibüs otobüs ve taksilerde çocuk bağlama sistemleri zorunlu hale getirildi. Uçaklardaki bebek ve çocuk emniyet kemerleri artık ticari araçlarda da yer alacak.

''HERKESİN GÜVENLİ HALE GETİRİLMESİ GEREKİYOR''

Sürüş Güvenliği Uzmanı Turgut Yüksekdağ, ''Belli bir sürat üzerinde giderken fren yapıldığı zaman kendinizi kontrol edemezsiniz.  Çünkü otomobil dursa bile vücut ileri gitmeye çalışıyor. Ön tarafta oturanlar için...