19 / 04 / 2024

Kripto paralara yasak mı gelecek düzenleme mi? İşte son dakika gelişmeleri...

Kripto paralara yasak mı gelecek düzenleme mi? İşte son dakika gelişmeleri...

Rusya Merkez Bankası kripto varlıklara yönelik geniş çaplı bir yasak konusunda bastırırken iktidar tarafından yapılan bir araştırmada dünya genelindeki kripto varlıkların yüzde 12 civarının Ruslara ait olduğu belirlendi.



Rusya Merkez Bankası kripto varlıklara yönelik geniş çaplı bir yasak konusunda bastırırken iktidar tarafından yapılan bir araştırmada dünya genelindeki kripto varlıkların yüzde 12 civarının Ruslara ait olduğu belirlendi. Bloomberg'de yer alan habere göre; Rusya Merkez Bankası kripto yasağı için baskı uygularken iktidar yetkilileri kripto sektörünü düzenlemek amacıyla yeni bir plan hazırlığına girdi. Bu hazırlıklar kapsamında gerçekleştirilen bir araştırmaya göre Ruslar toplam 16,5 trilyon ruble yaklaşık 214 milyar dolarlık kripto paraya sahip.

Kripto paralara yasak mı gelecek düzenleme mi? İşte son dakika gelişmeleri...

Küresel varlıkların toplam miktarının yaklaşık yüzde 12'ye eşdeğer gelen bu rakam, hükümetin kripto piyasasını yasaklamasının önüne geçiyor. Bloomberg’e konuşan iki Kremlin aktardığı baz alındığında bu miktar geçtiğimiz ayın en büyük kripto borsalarının kullanıcı bilgileri analiz edilerek hesaplandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön