25 / 04 / 2024

Karavancılara kötü haber! Karavancılara para cezası geliyor!

Karavancılara kötü haber! Karavancılara para cezası geliyor!

Karavancılara ceza geliyor. Pandemi süresince izole tatil yöntemlerinden biri olan karavan çok yaygınlaşmaya başladı. Ancak bu durum bazı sorunlara neden oluyor. Onları önlemek için belli başlı yaptırımlar uygulanacak.



Karavan hayatı ve karavanlı tatil yöntemleri coronavirüsün hayatımıza girdiği günden beri yani pandemi ile yaygınlaşmaya başladı. Artık kafasını dinlemek isteyenler bir karavan alıyor ya da kiralıyor. Ancak karavanların park edildiği yerler artık rahatsızlık vermeye başladı. Bu soruna çözüm ise para cezası ile çözülmeye çalışılacak. Karavancılar eğer böyle devam ederse, para cezalarını ödemek zorunda kalacaklar. İşte haberin detayları!

KARAVANCILARA PARA CEZASI MI GELİYOR?

Konyaaltı ilçesinde, yüzlerce karavan sahibi, sahile yakın birçok yeri sabit park yeri olarak kullanmaya başladı. Pandemi döneminde 11 kilometrelik Konyaaltı sahiline yakın birçok cadde ve sokak, park ettikleri alanda aylarca kalan karavancılar tarafından kullanıldı. Normal karavan tipinin dışında bazı kişilerin otobüs ve minibüsleri de karavan gibi kullandığı görüldü. Bu kişiler, sahile en yakın bulabildikleri sokaklara park ettikleri otobüsler ve minibüslerde yaşıyor. Bu küçük veya büyük karavanların sokak ve caddelere park etmesi bazı sorunlar doğurdu. Burada yaşayan vatandaşlar, kendi araçlarını park etme sorunu yaşarken, karavanların sokak ve caddeleri işgal etmesinden de rahatsızlık duyuluyor.

Karavancılara kötü haber! Karavancılara para cezası geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön