19 / 04 / 2024

yaşar üniversitesi bilim dükkanı

yaşar üniversitesi bilim dükkanı

Yaşar Üniversitesi'nin içerisinde Yat ve Marina İşletmeciliği, Deprem Mimarlığı, Kruvaziyer Turizm Yöneticiliği, Film Müziği, Enerji Hukuku, Uluslararası Deniz Ticaret Hukuku gibi yeni programların olacağı yeni kampüsü 25 bin TL'ye mal olacak...

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Prof. Dr. Yaşar Eren'den Konya depremi açıklaması!

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, Konya'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Yaşar Üniversitesi, Tarım-Teknoloji Fakültesi inşa edecek!

Yaşar Üniversitesi, Hollanda’nın en önemli tarım-teknoloji üniversitelerinden Wageningen Üniversitesi işbirliği ile ‘Tarım-Teknoloji Fakültesi’ kuracak. İki yıl içinde hayata geçirilecek fakültenin yeri belli.

Nurem İnşaat'tan Yaşar Üniversitesi'ne ek bina!

İzmir'de faaliyet gösteren Nurem İnşaat, Yaşar Üniversitesi için ek hizmet binası inşa etti. Binayı 1 yılda tamamlayan firma, üniversitenin kapasitesini 2 bin kişi artırdı.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Yaşar Üniversitesi'nin kampüs alanı büyüyor!

Yaşar Üniversitesi 10 bin metrekare kapalı alanda, 2 bin öğrenciye hizmet verecek eklemeyle toplam kampüs alanını 70 bin metrekareye çıkarıyor.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'ye kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

yaşar üniversitesi bilim dükkanı Haberi

yaşar üniversitesi bilim dükkanı
İzmir'de yer alan Yaşar Üniversitesi yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 25 bin TL yatırımla hayata geçirilecek yeni kampüsün içerisinde  Yat ve Marina İşletmeciliği, Deprem Mimarlığı, Kruvaziyer Turizm Yöneticiliği, Film Müziği, Enerji Hukuku, Uluslararası Deniz Ticaret Hukuku gibi yeni programlar yer alacak. Yaşar Üniversitesi aynı zamanda Türkiye'nin ilk halka açık bilim laboratuvarı niteliğindeki Bilim Dükkanı projesi için Seferihisar Belediyesi ile protokol...