27 / 04 / 2024

Yaşar Yüceer kimdir

Yaşar Yüceer kimdir

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları sona erdi. Hafta boyunca gerçekleşen toplantıların son oturumunda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna üye seçimi yapıldıktan sonra 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

Bolu Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda meclis üyeleri yine önemli kararlara imza atacak.

Bolu İl Genel Meclisi imar planlarını onayladı!

İl Genel Meclisi kasım Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Perşembe günü gerçekleşen oturumunda üç madde görüşülerek karara bağlandı.

Bolu Belediye Meclisi Eylül toplantısında imar görüşülecek!

Yaşar Yüceer Başkanlığında Pazartesi başlayacak İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantılarının ilk oturumunda Göynük Özel İdare Hizmet binası ile Özel İdare İş Merkezi olarak kullanılan binanın Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilme talebi ele alınacak.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Yaşar Yüceer kimdir Haberi

Yaşar Yüceer kimdir

Yaşar Yüceer Başkanlığında hafta boyunca süren İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları sona erdi. 

Hafta boyunca önemli kararların alındığı meclisin son oturumunda ilk olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Meclis üyelerinin tamamının oyu ile İlhan Serçe Komisyonun yeni üyesi oldu. 

Toplantıda, İl Özel İdaresinin %80 hisse oranında ortağı bulunduğu Esentepe Turistik Tesisler Kurma ve İşletme Birliği uhdesinde bulunan taşınmazın mülk sahibi Gerede Belediyesinin 20 yıllık irtifak hakkı süresi sona erdiğinden yeniden irtifak hakkı verebilmesi için Gerede Belediyesinin hisse oranının artırılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen raporlar da görüşüldü. Her iki raporda kabul edilirken, Göynük ilçesi, Çubuk köyü hudutlarında Nebi Köyü mevkiindeki Yokuşçuk dibi membaından akan Q=1.00 Itsn.'lik su kaynağının Q=0.75 It.sn.'lik kısmının kira...