25 / 04 / 2024

Yasemin Evleri ödeme planı

Yasemin Evleri ödeme planı

Yasemin Evleri Kavaklı Evleri'nde deniz manzaralı dairelere 36 ay 0 faizle sadece yüzde 10 peşinat ödeyerek sahip olunuyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor.

Yasemin Evleri'nde oturum 2017'de başlıyor!

Yasemin Evleri Kavaklı Projesinde, %10 Peşinatla Şehrin gürültüsünden uzak, Deniz manzaralı dairenizi hemen alın 36 Ay sıfır faiz imkanıyla rahat rahat ödeyin. Üstelik Mayıs 2017'de oturum başlıyor.

Yasemin Evleri'nde 36 ay 0 faizle deniz manzaralı daireler!

Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda.

Yasemin Evleri'nde yüzde 10 peşinatla!

Balkaya İnşaat tarafından hayata geçirilen projede yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. 2017 yılının Mayıs ayında oturumların başlayacağı projede konut ve ticari alanlar bulunuyor.

Yasemin Evleri'nde 36 ay 0 faizle!

Her geçen gün büyüyen İstanbul’da yatırımcıları cezbeden birkaç bölgeden biri de Kavaklı’dır. Bölgeye gelen Kolejler, Metrobüs ve yapımına başlanan sahil bandı bölgenin değerini arttırmaya başladı bile.

Yasemin Evleri'nde 299 bin TL'ye!

Fiyatların 299 bin TL'den başladığı projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Kampanya, Nisan ayında geçerli olup detaylar, “YASEMİN EVLERİ” satış ofisinde.

Yasemin Evleri'nde kişiye özel ödeme planı!

Balkaya İnşaat, 14 ay sonra teslim edilecek projede yatırımcının kar oranını garanti altına alarak projesine olan güvenini ortaya koyuyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Yasemin Evleri Kavaklı'da yüzde 10 peşinat imkanı!

Balkaya İnşaat'ın Yasemin Evleri Kavaklı projesinde yüzde 10 peşinatla 36 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Yasemin Evleri'nde teslimler 2017'de!

Teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında yapılacağı proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Yasemin Evleri'nde yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında 36 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme koşulları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade imkanı sunuluyor. Başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek olan proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselecek.

TOKİ Ispartakule Evleri ödeme planı!

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen projede kura çekilişi 12 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak. TOKİ Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ispartakule Evleri ödeme koşulları!

Ispartakule Evleri ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edileceği projede başvurular 3 Temmuz'da sona erecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği projedeki evler için kura çekilişi gerçekleşecek. Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Akfen İncek Loft Evleri ödeme koşulları!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Akfen İncek Loft Evleri ödeme koşulları kapsamında projede ödemenin yüzde 40'ı teslimde alınıyor.

Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçirilen proje toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu kapsamında 120 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor.

Folkart Life Bornova Evleri ödeme planı!

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ‘nde stüdyo dairelerin fiyatları 189 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Folkart Life Bornova Evleri ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

İncek Loft Evleri ödeme planı!

Akfen İnşaat tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar faklılık göstererek tasarlandı. İncek Loft Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinat alınıyor.

Mahall Ankara Evleri ödeme planı!

Mahall Ankara Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ankara Çankaya'da yükselen projede teslimlerin 2016 yılının ilk yarısında yapılması öngörülüyor.

Kale Kent Evleri ödeme seçenekleri!

Toplam 1,471 daireden meydana gelen proje de İstanbul Beylikdüzü' nde hayata geçiriliyor. Kale Kent Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor.

DKY Kartal Evleri ödeme koşulları!

Daire alanlarının 98.19 metrekareden başladığı proje toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. DKY Kartal Evleri ödeme koşulları kapsamında peşinat teslim de alınıyor.

Yasemin Evleri ödeme planı Haberi

Yasemin Evleri ödeme planı

Yasemin Evleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde.


Yasemin Evleri Kavaklı Projesinde, %10 Peşinatla Şehrin gürültüsünden uzak, Deniz manzaralı dairenizi hemen alın 36 Ay sıfır faiz imkanıyla rahat rahat ödeyin. Üstelik Mayıs 2017'de oturum başlıyor. 


Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde. 


İster Yatırımlık, ama en çok oturumluk…

Her geçen gün büyüyen İstanbul’da yatırımcıları cezbeden birkaç bölgeden biri de Kavaklı’dır. Bölgeye gelen Kolejler, Metrobüs ve yapımına...