27 / 04 / 2024

Yasemin Evleri teslim tarihi

Yasemin Evleri teslim tarihi

Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde.

Kavaklı Yasemin Evleri'nde 299 bin TL'ye!

Yasemin Evleri projesi Balkaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Balkaya İnşaat, 14 ay sonra teslim edilecek projede yatırımcının kar oranını garanti altına alarak projesine olan güvenini ortaya koyuyor.

Yasemin Evleri Beylikdüzü teslim tarihi!

Yasemin Evleri Beylikdüzü teslim tarihi 2017 yılı ilk yarısı olarak belirlendi. Balkaya İnşaat'ın projesi Yasemin Evleri'nde daire fiyatları 299 bin liradan başlayarak değişiyor...

Yasemin Evleri Kavaklı fiyatları!

Yasemin Evleri Kavaklı fiyatları 299 bin liradan başlayarak değişiyor. Balkaya İnşaat imzasını taşıyan Yasemin Evleri projesi 2017 yılı Mayıs ayında teslim edilecek...

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu projede Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak inşa ediliyor.

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi!

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi 2016 yılının yazında yapılması planlandı. Marmara denizi sahilindeki 7 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu’da yükseliyor.

Kartal DKY Evleri teslim tarihi!

Kartal DKY Evleri teslim tarihine göre dairelerde 2 yıl sonra yaşam başlayacak. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 315 bin TL'den başladığı Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri'nde daire seçenekleri 2+1'lerden başlangıç gösteriyor. İşte Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Gedikkaya Evleri teslim tarihi!

Gedikkaya Evleri teslim tarihine göre daireler Nisan 2016'da yapımı bitecek. 7 blok şeklinde yükselen proje 9 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede toplam 132 adet daire bulunuyor.

Doğaşehir Evleri teslim tarihi!

Doğaşehir Evleri teslim tarihine göre 1. etaptaki dairelerde Temmuz ayında, 2. etaptaki dairelerde ise 2017 yılı içerisinde yaşam başlayacak. Toplam 1.200 adet konut bulunan proje Dağ Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor.

Yasemin Evleri teslim tarihi Haberi

Yasemin Evleri teslim tarihi

Yasemin Evleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde.


Yasemin Evleri Kavaklı Projesinde, %10 Peşinatla Şehrin gürültüsünden uzak, Deniz manzaralı dairenizi hemen alın 36 Ay sıfır faiz imkanıyla rahat rahat ödeyin. Üstelik Mayıs 2017'de oturum başlıyor. 


Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde. 



İster Yatırımlık, ama en çok oturumluk…

Her geçen gün büyüyen İstanbul’da yatırımcıları cezbeden birkaç bölgeden biri de Kavaklı’dır. Bölgeye gelen Kolejler, Metrobüs ve yapımına başlanan...