24 / 04 / 2024

yatağan toki kura sonuçları 2017

yatağan toki kura sonuçları 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla Yatağan Madenler Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 242 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

Yatağan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Yatağan Millet Bahçesi 4 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

yatağan toki kura sonuçları 2017 Haberi

yatağan toki kura sonuçları 2017


TOKİ tarafından Muğla Yatağan Madenler Mahallesi’nde inşa edilen projede 242 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura töreni dünYatağan Belediyesi Sinema Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.


Konutların 183’ü 2 oda 1 salon, 59’u ise 3 oda 1 salon planında inşa edildi. 2 oda 1 salon konutlar 362 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade, 3 oda 1 salon  konutlar ise 710 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 10, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 120, 156, 180 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu. 2+1 planındaki 73 konut emeklilerimize verildi.


Muğla Yatağan TOKİ projesinde geleneksel ve modern mimari sentezlendi. Bina cephelerinde zemin kat seviyesine kadar taş kaplamalar, ahşap görünümlü cephe kaplamaları ve sövelerle farkındalık...