19 / 04 / 2024

Yataş Grubundan Enza Home

Yataş Grubundan Enza Home

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Enza Home, Hatay Kırıkhan'da ilk mağazasını açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, Yataş Grup, 40'ıncı yılında yeni mağaza açılışlarına devam ediyor. Kırıkhan'ın en büyük mobilya mağazalarından biri olan Enza Home, ilçenin girişinde işlek bir noktada yer alıyor.

TOKİ Muğla Yatağan emekli kuralı satışları!

TOKİ Muğla Yatağan emekli kuralı satışları 25 Ocak Pazartesi günü gerçekleşecek. Toplamda 79 tane dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 89 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi!

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi belli oldu. Ödeme koşulları kapsamında 240 aya varan vade uygulanan projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Muğla Yatağan TOKİ emekli kura çekilişi!

Muğla Yatağan TOKİ emekli kura çekilişi 25 Ocak 2016 Pazartesi günü gerçekleşecek. Başvuruların sona erdiği projede 298 TL'lik aylık taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Muğla Yatağan Emekli Evleri kura 2016!

TOKİ Muğla Yatağan'da toplamda 79 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede satış fiyatları 89 bin 500 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Muğla Yatağan Emekli Evleri kura 2016 detayları...

Muğla Yatağan TOKİ kura çekimi emekli!

Muğla Yatağan TOKİ kura çekimi emekli kategorisinde yapılacak. Taksitlerin teslimden sonra ödeneceği projede konut satış fiyatları 89 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla Yatağan emekli kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Muğla Yatağan'da 79 adet konut kura yöntemiyle satılıyor. Projede 10 bin 240 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Muğla Yatağan emekli kurası ne zaman çekilecek?

Muğla TOKİ Yatağan emekli kura 2016!

Muğla TOKİ Yatağan emekli kura 2016 kapsamında 70 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 20 peşinatta kalan kısım için 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Yataş Grup, İSMOB'da yeni tasarımlarını sergiledi!

Bu yıl 12. kez düzenlenen İSMOB, Beylikdüzü TÜYAP'ta başladı. Yataş Grup, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni tasarımlarını sergiledi.

Muğla Yatağan TOKİ Evleri kura çekilişi!

Muğla Yatağan TOKİ Evleri kura çekilişi kapsamında başvurular tamamlandı. 298 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 75 metrekare büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor.

Yataş Grup 77 mağaza açacak!

Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı hedefleyen Yataş Grup, 200 kişiye ek istihdam sağlamayı planlıyor.

Yataş Grubundan Enza Home Haberi

Yataş Grubundan Enza Home

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Mısır'daki ikinci Enza Home mağazası, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor. Açılış törenine Yataş Grup yöneticilerinin katıldığı Enza Home, Kahire'de açılan yeni konseptteki mağaza ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak. 


Açıklamaya göre, bin 200 metrekare ve iki katlı olan Enza Home mağazasında modern, yenilikçi, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarım sunan mobilya ürünleri müşterilerin beğenisine sunuluyor. Ev dekorasyonuna bir bütün olarak bakan Enza Home mağazalarında yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı ürünler de  bulunuyor. 


Yataş Grup, 1 yıl içerisinde Yeni Kahire bölgesinde bir Enza Home ve bir Yataş Bedding Mağazası daha açmayı...