27 / 04 / 2024

yataş kuruluş hikayesi

yataş kuruluş hikayesi

Kayseri’de 2 dönüm arazide kurulan ve bugün dev bir marka haline gelen Yataş’ın hikayesini şirketin sahibi Yavuz Altop’tan dinledik. Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi.

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 

Yatağan ve Çatalağzı termik santralleri modernize edilecek!

Bereket Enerji Grubu, Yatağan ve Çatalağzı termik santrallerini devralarak kurulu gücünü ikiye katladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, iki tesisin de modernize edileceğini bildirdi

TÜRSAB, Yatağan'ı turizm programına dahil edecek!

TÜRSAB Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, ' Yatağan'ı acentelerimizin programlarına aldırmaya çalışıyoruz ' dedi. Yatağan 'ın ziyaretçi sayısının artacağı ve ivme kazanacağı belirtildi.

Yatağan, turizm programına girecek!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, 'Yatağan'ı acentelerimizin programlarına aldırmaya çalışıyoruz' dedi. Daha sonra heyetle Yatağan ilçesinde incelemelerde bulundu.

Elsan Elektrik Yatağan Termik Santrali sözleşmesi imzalandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla Yatağan'da kurulu 630 MW'lık EÜAŞ'a ait Yatağan Termik Santrali'nin özelleştirilmesi için yapılan ihalede 1.091 milyar dolar ile en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik ile sözleşme imzalandı.

Yatağan Termik Santrali için imzalar atıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla Yatağan'da kurulu 630 MW'lık EÜAŞ'a ait Yatağan Termik Santrali'nin özelleştirilmesi için yapılan ihalede 1.091 milyar dolar ile en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik ile sözleşme imzaladı.

Yatağan Termik Santrali devir sözleşmesi imzalandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından ( ÖİB ) yapılan yazılı açıklamaya göre, ÖİB Yönetim Kurulu'nun 7 Ağustos 2014 tarihli kararına istinaden Yatağan Termik Santrali devir sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.

Yatağan kararının iptali için Danıştay'a başvuru!

Türk - İş Genel Başkanı Atalay,"Danıştay'da yürütmeyi durdurma ve Özelleştirme Yüksek Kurulu kararının iptali talepli dava açacağız. Yatağan termik santrali özelleştirmesi oldu bittiye getirilemez" dedi..

Türk-İş, Yatağan kararının iptalini isteyecek!

Türk - İş Genel Başkanı Atalay,"Danıştay'da yürütmeyi durdurma ve Özelleştirme Yüksek Kurulu kararının iptali talepli dava açacağız. Yatağan termik santrali özelleştirmesi oldubittiye getirilemez" dedi...

ÖYK'den Yatağan Termik Santrali'nin satışına onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Yatağan Termik Santrali'nin 1 milyar 91 milyon dolar bedelle en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışını onayladı.

Yatağan Termik Santrali'nin Elsan'a satışına onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Yatağan Termik Santrali'nin 1 milyar 91 milyon dolar bedelle en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışını onayladı.

Yatağan Termik Santrali'nin satışı onaylandı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Yatağan Termik Santrali'nin 1 milyar 91 milyon dolar bedelle en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışını onayladı.

Yatağan Termik Santrali ihalesi sonucu açıklandı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Yatağan Termik Santrali ihalesinin sonuçları açıklandı. Yatağan Termik Santrali'ne en yüksek teklifi veren şirket, 1 milyar 91 milyon Dolar ile Elsan Elektrik oldu. İkinci en büyük teklif ise Alsim Alarko'dan geldi...

yataş kuruluş hikayesi Haberi

yataş kuruluş hikayesi

Türkiye’nin en çok satan yatak markası Yataş’ın sahibi Yavuz Altop, markanın doğuşundan bugünlere kadar olan başarı hikayesini Patron Katı’na anlattı. Sektörde ilklere imza atarak gecesini gündüzüne katan Altop, 1975 yılında Kayseri’de kurduğu Yataş’ı, bugün 264 mağazası bulunan ve 5 bin kişiye istihdam sağlayan dev bir marka haline getirdi. İlk süngerini laboratuarda eşiyle birlikte üreten Altop, sektörde birçok ilke de imza attı. Kıbrıs Harekatı döneminde Amerika’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo yüzünden zora düşen ve yurt dışındaki tanıdıklarından döviz alarak fabrikasını ayakta tutmayı başaran Altop, sektörün ilk ihracatını da yapan kişi. Almanya’ya 1980 yılında 80 bin yorgan ihraç ettiklerini anlatan Altop ayrıca, sektörde ilk garantiyi, ilk bazayı, ilk zincir mağazayı yapan kişi. 77 yaşında olan ve 40 yıldır sektörün içinde bulunan Altop’un...