19 / 04 / 2024

yatırım adası

yatırım adası

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut bugünkü yazısında Trabzon'a yapılacak yatırım adası ve havalimanı projelerini ele aldı. Turgut, ''2020’de Trabzon bu yatırımlarla uçar''dedi.

Türkiye yatırım adası olarak cazibesini devam ettirecek!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Dünya Yatırım Ajansları Birliği (WAIPA) Başkanı İlker Aycı, Türkiye'nin bir "yatırım adası" olarak yeni dönemde de cazibesini devam ettireceğini söyledi.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Trabzon Yatırım Adası Projesi'nin ihalesi 17 Eylül'de!

Trabzon'un Arsin ilçesinde kurulması planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin ihalesi 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Milyonerler Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi!

Bir diğer adı "Milyoner Adası" olan Saint-Barthelemy Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi. Abramoviç, 2009 yılında adadan 70 dönüm araziyi satın aldı. 

Trabzon'a Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi geliyor!

Trabzon'da Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için aylardır beklenen Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün komisyondan geçti.

Global Yatırım Holding hissesinin yüzde 34'ünü satıyor!

Global Yatırım Holding, yüzde 34.1 oranındaki hissesini satıyor. Türkiye ve yurtdışında 6 liman işleten firma hissesini Jersey Adası merkezli F.A.B. Partners LP'ye 245 milyon lira karşılığında satacak.

Trabzon Yatırım Adası'nın temeli 2017'de atılacak!

Trabzon'un Arsin ilçesinde temeli 2017'de atılacak olan "Doğu Karadeniz Endüstri ve Yatırım Adası" sayesinde yaklaşık 10 bin kişinin istihdamı sağlanacak.

Trabzon'da 'Yatırım Adası' kurulacak!

Trabzon'da önümüzdeki iki yıl içerisinde büyük yatırım projelerinin hayata geçirilmesi planlanıyor. TTSO Başkam Suat Hacısalihoğlu: 'Yatırım Adası' projemiz var. Bu endüstri bölgesine bilişim ağırlıklı uluslararası şirketleri çekmeyi hedefliyoruz" diyor.

yatırım adası Haberi

yatırım adası




Türkiye biraz daha durulsun, yatırım gündemine dönsün, Trabzon biraz daha yatırımlarda seri gitsin yok mu O zaman çok daha iyi olacak. Trabzon'la ilgili olarak Bakanımız Süleyman Soylu, Milletvekilleri ve İl Başkanı takipte. Genel yatırımlarda Şehir hastanesi geliyor. Ardından yatırım adası ve Trabzon’a 2. havalimanının temeli atılacak. Kanuni Bulvarı kenti Akyazı’dan Düzyurt’a taşıyacak. Turizm yatırımları yürüyor. Yerel de Çömlekçi dönüşümü ki, önemli bir adım daha atıldı. Mal sahiplerine artılar sunuldu. Birçoğunun mahkemeden davalarını geri çekeceğine inanıyoruz. Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ekibinin yaptığı projeler var. Gülcemal projesi bu kente nefes aldıracak. Trabzon kendini kuzey rüzgarlarına bırakacak. Botanik Park. Trabzon güneye büyürken bu park çok önemli ihtiyaçları görecek. Turist ağırlayacak. Büyükşehirin takibini yapacağı 3 önemli kavşak var. Ama...