29 / 03 / 2024

yatırım için dükkan

yatırım için dükkan

Birikiminizi gayrimenkule yapmaya karar verdiniz. Peki ya konut mu ticari ünite mi daha karlı? İşte gayrimenkul yatırımcılarının bu soruya verdikleri yanıt...Kararı siz verin...

İstanbul'da ortalama ev fiyatları 200 bin, ABD'de 400 bin dolar! Yatırım için batıya koşmak mantıklı mı?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2023'te yüzde 163,7 arttı. Peki Türkiye'deki fiyatlara karşın yatırım için batıya koşmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

yatırım için dükkan Haberi

yatırım için dükkan

Gayrimenkul yatırımı bir insanın hayatta yapacağı  en büyük yatırımlar arasında yer alıyor. Bu nedenle yatırımınızı doğru gayrimenkule yapmanız son derece önemli. Peki ya birikiminizi kazançlı bir yatırıma dönüştürmeni yolu konuttan mı yoksa ticari gayrimenkulden mi geçiriyor? Bu soruyu gayrimenkul yatırımcılarına sorduk. "Yatırım için ev mi dükkan mı?". 


En önemli kriter lokasyon

İşin uzmanları, bir projenin niteliği tek başına belirleyici olmaz diyor. Yani ister konut olsun ister ofis projeyi  bir bütün olarak değerlendirmek gerektiğini söylüyorlar ve en önemli kriterin de lokasyon olduğu vurguluyorlar.

Yine düzenli ve yüksek gelir elde etmek isteyenler için ofis yatırımının daha avanjlı olduğunu düşünenler de var. 

İşte inşaat yatırımcılarının "Yatırım için ev mi dükkan mı?" sorusuna verdikleri yanıt....Karar sizin...