27 / 04 / 2024

yatırım kapasitesi

yatırım kapasitesi

Merrill Lynch'in Türkiye'deki ortağı Krea Gayrimenkul, 5 proje için 650 milyon dolarlık yatırım bütçesi açıkladı. Şirketin ilk konut projesi ise 2008'de başlayacak.

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Kolin İnşaat'tan Çayırhan'a 1,1 milyar dolarlık yatırım!

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Koloğlu: "Çayırhan'da 1,1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirilecek. Toplam kapasitesi 800 megavatlık santralde 500 kişi, bin 500 kişi de kömür çıkarma işleminde olmak üzere toplamda 2 bin kişiye istihdam sağlanacak" dedi.

Erciyes Dağı'na 350 milyon euroluk 21 otel yatırımı!

Türkiye'de Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yatırımı için sıraya girdi. Dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

JCR'den Pakpen'e yatırım yapılabilir notu!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen'e, Derecelendirme Kuruluşu JCR'dan 'yatırım yapılabilir* notu getirdi.

Pakpen JCR’dan yatırım yapılabilir notu aldı!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen’e, Derecelendirme Kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu getirdi.

Tüpraş 3 milyar dolarlık yatırımı devreye alıyor!

2.9 milyon tonluk ilave motorin üretim kapasitesi sağlamanın yanında mevcut tesislerin de daha yüksek verimlilikle çalışmasını sağlayarak şirketi adeta “Yeni Tüpraş” noktasına taşıyan yatırım, Ocak 2015 başında tam kapasiteyle devreye girecek.

Kasım 2013 dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi açıklandı!

Ekonomi Bakanlığı, Kasım 2013 dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi'ni açıkladı. Resmi Gazete'de yayımlanan listeye göre, turizm alanında toplam 59 yatırıma teşvik verilirken 17 bin bin 653 yeni yatak kapasitesi gelecek.

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

yatırım kapasitesi Haberi

yatırım kapasitesi


Yatırım fonu Merrill Lynch'in Türkiye'deki yerel ortağı Krea Gayrimenkul, '5 yılda 5 milyar dolarlık yatırım' hedefinin çalışmalarına hız verdi. Şirket, bir kısmının bu yıl içinde, bir kısmının ise 2008'de başlayacağı 5 proje için 650 milyon dolarlık yatırım tutarı açıkladı. Krea Gayrimenkul'ün 1'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle basınla bir araya gelen Krea İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal, yeni projeleri anlattı. Kodal, ön sözleşmeler yapılan iki projeleri daha olduğunu ve bunlar da eklendiğinde yatırım bütçesinin 900 milyon dolara çıktığını söyledi.


Kodal, şöyle devam etti: "Bizim 5 yılda 25 proje, 5 milyar dolar yatırım hedefimiz vardı. Bunlardan biri Eskişehir'deki Neo Alışveriş Merkezi. Pendik'te 31 bin metrekarelik kiralanabilir alanı olan ve Ekim 2008'de açılacak bir alışveriş...