26 / 04 / 2024

Yatırım Yeri Bizden

Yatırım Yeri Bizden

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 yılında düzenlenen iftar yemeğinde yatırımcılara hazine taşınmazlarının tanıtımı yapılmış, 13 adet taşınmaz malı değerlendirmek üzere yatırımcılar Çankırı iline davet edilmişti.

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Yatırım Teşvik Sistemi’nde proje bazlı teşviklerin yeri!

Proje bazlı teşvikler yatırım verimliğinin artırılması yönü ile kaynakların etkili şekilde kullanılmasını sağlayarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacak olup yatırımcılar açısından da önemli desteklerden yararlanma imkânı sunuyor.

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

İşsizliğe çözüm: Daha fazla yatırım!

Başbakan Binali Yıldırım, istihdam seferberliğiyle işsizliğin azaldığı açıkladı. Yıldırım, ''İşsizliği mutlaka tek haneli rakamlara indirmeliyiz. Bunun çözümü de daha fazla işyeri daha fazla yatırım'' diye konuştu.

Gayrimenkulde neye yatırım yapılmalı?

RE/MAX Yön Bursa'nın kurucularından olan Göksel Birsen, konut, işyeri ve arsa-arazi yatırımı arasında kararsız kalanlara ipuçları verdi. Birsen, konut almak yerine işyeri yatırımı yapmanın daha kazançlı olduğunu açıkladı.

OSB'lerde 3 yıl yatırım yapmayanın arazisi iptal edilecek!

Üretim Reform Paketi'yle Organize Sanayi Bölgeleri'ne yeni düzenleme geldi. Bölgede yeri olduğu halde 3 yıl yatırım yapmayan yatırımcının tahsisi iptal edilecek.

OSB’lerde 3 yıl yatırım yapmayanın arsası iptal!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın hazırladığı Üretim Reform Paketiyle OSB’lere yeni düzenleme geliyor. Buna göre, OSB’de yeri olup 3 yıl yatırım yapmayan yatırımcının tahsisi OSB yönetimi tarafından iptal edilecek.

Neo Yapı Florida'da yatırım modeli geliştirdi!

Neo Yapı, 45 senelik tecrübe ile 2000 senesinden itibaren 200 bin metrekarenin üzerinde işyeri ve konut projesine imza attı.Neo Yapı şimdi ise NFH Yatırım Modeli (Neo Florida Home) geliştirdi.

BMC'den Sakarya'ya 1 milyar 300 milyon liralık yatırım!

Savunma sanayi araçları başta olmak üzere kamyon, otobüs ve motor üretimi gerçekleştirmek üzere Sakarya'daki yaklaşık 222 hektarlık alan, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ adına münferit yatırım yeri olarak tahsis edildi

Yatırım Yeri Bizden Haberi

Yatırım Yeri Bizden

Vali Vahdettin Özcan'ın başlattığı "Yatırım Yeri Bizden, Yatırımlar Sizden" sloganı ile ilgili etkinlikler kapsamında Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 yılında düzenlenen iftar yemeğinde yatırımcılara hazine taşınmazlarının tanıtımı yapılmış, ayrıca Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü'nce 4706 Sayılı Kanun'a göre irtifak ihalesine çıkan 13 adet taşınmaz malı değerlendirmek üzere yatırımcılar ilimize davet edilmişti. 

Çalışmalar sonlandırılarak neticeye varıldı ve bu kapsamda; ilimizin muhtelif yerlerinde bulunan 13 adet toplam 303.308 m2'lik hazine taşınmazı 28 Mart 2014 tarihine kadar başvuruda bulunan yatırımcılara 49 yıllığına tahsis edilecek. 

Vali Özcan, turizm alanında da yatırım hamlesini gerçekleştiren şehrimiz Tuz Mağarası'nın da turizme kazandırılması ile birlikte nitelikli otel yatırımcılarının şehrimize yatırım yapmakta acele etmesi gerektiğini belirterek, bu kapsamda tahsis edilecek taşınmazların otel yatırımcılarınca da değerlendirilebileceğini dile getirdi. 28 Mart 2014...