29 / 03 / 2024

yatırımcının arsa sorunları

yatırımcının arsa sorunları

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, muhalefete rağmen söz verdikleri reformların yüzde 35’ini, vaatlerin ise yüzde 59’unu gerçekleştirdiklerini söyledi. Elvan, yatırımcının arsa maliyetini düşürecek düzenleme müjdesini de verdi.

Borsa İstanbul’da yatırımcının halka arzlara ilgisi azaldı!  

Geçen yıl gerçekleşen halka arzlarda rekor yatırımcı sayısına ulaşan Borsa İstanbul’da bu yıl rüzgar tersine döndü. Gazeteci Barış Esen geçen hafta yapılan Bor Şeker’in halka arzına katılımın geçen seneki sayının yarısında kaldığını belirtti.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsada bireysel yatırımcının kaybetmesinin suçlusu kim?

Borsa İstanbul’daki dalgalı seyir devam ederken, küçük yatırımcı sayısı da azalıyor. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kayıpta olan bireysel yatırımcının bu durumundan vicdansız olarak nitelendirdiği “fenomenleri” sorumlu tuttu.

Borsadaki küçük yatırımcılar dikkat! Arsa, konut almış gibi unutacaksınız!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,83 değer kaybederek 7.830,23 puana geriledi. Borsadaki düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken, küçük yatırımcılar için uyarı geldi...

Borsada dengeler şaştı! Yabancı yatırımcının faturası küçük yatırımcıya kesildi! 

Yabancı yatırımcıların borsaya gelmesi ile borsada dengeler şaştı. 4 yıl öncesine kadar yabancı giderken yükselen borsa, şimdi yabancı gelince düşmeye başladı. Yabancı yatırımcının faturası ise küçük yatırımcıya kesildi.

Yatırımcının yeni rotası konutta dengeleri değiştirdi: Ev fiyatları düşüşe geçti!

Gayrimenkulün belli bir doygunluğa oluştuktan sonra yatırımcı ilgisinin döviz ve altına kaydığını söyleyen Akdoğan, mülk sahiplerinin fiyatları geri çekmeye başladığına dikkat çekti. İşte konut fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri...

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Ne altın ne de dolar. Yatırımcının gözdesi o alacak. Herkes parasını çekip oraya yatıracak

Ne altın en dolar.. Analistler tarafından yatırımcının yeni gözdesi olacak yatırım aracı açıklandı. Detaylar oldukça heyecan verici.

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Gayrimenkul fiyatlarının hızla yükselmesi insanları geleneksel konut yatırımlarından uzaklaştırarak alternatif fırsatlara yöneltirdi. Bu kapsamda yatırımcılar dikkatini arsa piyasasına çevirdi.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Konut sorunu büyüyor! Sektör temsilcilerinden 'Yatırımcının önünü açın' talebi! 

Konut piyasasında son senelerde yatırımcıların iştah kaybı ile üretimde ciddi düşüşler yaşandı. Sektörden 'Yatırımcının önünü açın' talebi geldi. 

İslam Memiş'ten kritik uyarı! Bunu sakın yapmayın! İşte yatırımcının yeni yol haritası

Altın fiyatlarındaki hareketlenmeler yatırımcıların ana gündemi olmaya devam ediyor. Piyasadaki hareketlilik ile beraber uzman isimlerden yatırımcıların aklındaki sorulara cevap geliyor  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gündemi değerlendirdi.

Dolar aldı başını gidiyor! Seçim sonrası yatırımcı panikledi

 28 mayıs seçimlerinin bitmesinin ardından dolar da meydana gelen hareketlenme yatırımcının kafasını karıştırdı. Yatırımcılar dolar hususunda ne yapacaklarını şaşırdılar. Doların son durumu ile alakalı son dakika bilgileri haberimizde. İşte ayrıntılar.

yatırımcının arsa sorunları Haberi

yatırımcının arsa sorunları

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, muhalefete rağmen söz verdikleri reformların yüzde 35’ini, vaatlerin ise yüzde 59’unu gerçekleştirdiklerini söyledi. Elvan, esnek çalışma düzenlemesinin bu Cuma (yarın) TBMM’ye sevk edileceğini ifade etti. Kıdem tazminatı çalışması için ilgili taraflarla yoğun bir görüşme trafiği yürüttüklerini de belirten Elvan, bu konunun Mart ayında netlik kazanacağını belirtti. Elvan, yatırımcının arsa maliyetini düşürecek düzenleme müjdesini de verdi.


Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan; Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi, Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu'na Reform Koordinasyon ve İzleme Kurulu'nun (RKİK) çalışmalarını anlatırken çarpıcı bilgiler verdi. Kurul'un oluşumunun ve sadece reformlardan sorumlu bir başbakan yardımcısının görevlendirilmesi uygulamasının Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk olduğunu kaydeden Başbakan Yardımcısı Elvan, çok yoğun bir çalışma içerisinde olan Reform Koordinasyon ve İzleme Kurulu'nun sisteme önemli...