25 / 04 / 2024

Yatkın Hafriyat adres

Yatkın Hafriyat adres

Yatkın Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Satılmış tarafından kuruldu. 

Hasgün Hafriyat İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasgün Hafriyat İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Öğündür tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Herkes zeminini bilecek!

Depremin merkez üssünden kilometrelerce uzaktaki yapıların yıkılmasının nedenlerinden biri de zemin sıvılaşması. Bu sebeple Maden Tetkik Arama Enstitüsü (MTA), sıvılaşmaya yatkın alanlar haritası hazırlıyor. Herkes kendi zemininin durumunu öğrenebilecek.

Avcılar'da 1 yıl önce mühürlenen eğik bina bir türlü yıktırılamadı!

İstanbul Avcılar'da 1993 yılında yan binanın hafriyatı alınırken yan yatan bina bir türlü yıkılamadı...

Bursa'da dönüşümün ilk adres: Altıparmak ve Merinos!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depreminin ders olarak alınması gerektiğini anlatarak, artık bu konunun üzerinde daha fazla durulmasının önemli olduğunu kaydetti. 

Yatkın Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yatkın Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Satılmış tarafından kuruldu. 

Mudurnu Devlet Hastanesi'nin temeli yakında atılacak! 

Mudurnu'da yapımı planlanan devlet hastanesi hizmet binasının hafriyat çalışmaları yüklenici firma tarafından başlatıldı. İnşaatın Eylül ayı içinde temel atma töreni yapması planlanıyor. 

Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Trabzon'da kaçak hafriyata geçit yok!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada belediye tarafından belirlenen alanların dışına hafriyat dökülmesine ve yetkilendirilmeyen kamyonların hafriyat taşımacılığı yapmasına kesinlikle müsaade etmeyeceklerini belirtti.

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yeter tarafından kuruldu. 

Yapı malzemesi ve tasarımda yapak zekadan faydalanılacak!

Endüstri 4.0 sonrası inşaat sektörünün otomasyona daha yatkın olacağını söyleyen Cemal Akça’ya göre, inşaat malzemelerinin geliştirilmesinde ve tasarım kararlarının verilmesinde yapay zekâ önemli bir noktaya gelecek...

Kca İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kca İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kenan Yatkın tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yatkın Hafriyat adres Haberi

Yatkın Hafriyat adres

Yatkın Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Satılmış tarafından kuruldu. 

Yatkın Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
HAFRİYAT -Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. -Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi...