29 / 03 / 2024

Yaveriye TOKİ ne zaman teslim

Yaveriye TOKİ ne zaman teslim

Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi,

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Aliağa'da 24 arsa satışa çıkardı!

Mülkiyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’ne ait Aliağa’da bulunan 24 adet arsa açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki 1 daire açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu ne zaman?

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları 2016!

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları başladı. 30 Haziran'a kadar başvuruların kabul edileceği projede fiyatlar 123 bin 570 liradan başlangıç gösteriyor.

Yaveriye TOKİ bölgesinde 256 konut yapıldı!

Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları sona erdi. Belediyeye ait olan 26 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de yer alan 400 adet konut alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge fiyatları ne kadar?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kurası 6 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek. Dairelerin alt gelir grubu kapsamında satışa sunulduğu projede başvurular 23 Mart Pazartesi günü başlayacak. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge fiyatları ne kadar?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri kurayla satışa sunuluyor. Projede 657,90 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları ne zaman?

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge başvuruları ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge daire fiyatları 107 bin 800 TL'den başlıyor. Projede başvuru bedeli olarak 5 bin TL isteniyor. Peki Kayaşehir TOKİ 19. Bölge başvuruları ne zaman?

Yaveriye TOKİ ne zaman teslim Haberi

Yaveriye TOKİ ne zaman teslim

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı.  Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi, örnek daireleri çok beğenen Başkan Kara "Bu konutlann yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alana 256, artı 10 olmak üzere toplam 266 konut yapıldı. Buradan ve Yeşilyurt TOKl'den elde edeceğimiz gelir ile Yeşilyurt ıjesi de tamamlandı Mahallesinin tamamının kentsel dönüşümünü tamamlayacağız. Girişimlerimiz ile TOKİ standart projeleri yerine burada farklı bir çalışma uygulandı. Osmaniye'nin hava koşullanna uygun, balkonları geniş, mimarisi farklı bir proje. 123 ve 106 metre karelik...