27 / 04 / 2024

Yaveriye TOKİ nerede

Yaveriye TOKİ nerede

Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi,

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları 2016!

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları başladı. 30 Haziran'a kadar başvuruların kabul edileceği projede fiyatlar 123 bin 570 liradan başlangıç gösteriyor.

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 200 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Proje 240 aya kadar vadelendiriliyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü 'de projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye'de 8 konut başvurusu bugün başladı!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 'de 8 konut başvurusu bugün başladı. Daire fiyatlarının 115 bin 642 TL'den başladığı projede daire alanları 129,62 metrekare olarak tasarlandı.

TOKİ Tekirdağ Sultanköy kura çekilişi nerede?

TOKİ Tekirdağ Sultanköy Konutları 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede toplamda 232 adet hak sahibi için konut belirleme kurası çekilecek. Peki TOKİ Tekirdağ Sultanköy kura çekilişi nerede?

Karabük Safranbolu TOKİ emekli kuraları nerede?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları için aylık taksitler 320 TL'den başlıyor. Projede 180 ay veya 240 ay vade avantajı sağlanıyor. Peki Karabük Safranbolu TOKİ emekli kuraları nerede?

TOKİ Balıkesir Edincik Emekli Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap'ta 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede aylık taksit ödemelerine teslimden sonra başlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edincik Emekli Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi nerede?

Emekli kategorisinde kurayla satışa çıkarılan TOKİ Karabük Safranbolu Projesi'nde 11 bin 244 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi nerede?

Yaveriye TOKİ nerede Haberi

Yaveriye TOKİ nerede

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı.  Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi, örnek daireleri çok beğenen Başkan Kara "Bu konutlann yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alana 256, artı 10 olmak üzere toplam 266 konut yapıldı. Buradan ve Yeşilyurt TOKl'den elde edeceğimiz gelir ile Yeşilyurt ıjesi de tamamlandı Mahallesinin tamamının kentsel dönüşümünü tamamlayacağız. Girişimlerimiz ile TOKİ standart projeleri yerine burada farklı bir çalışma uygulandı. Osmaniye'nin hava koşullanna uygun, balkonları geniş, mimarisi farklı bir proje. 123 ve 106 metre karelik...