26 / 04 / 2024

YDA İnşaat borsa

YDA İnşaat borsa

YDA İnşaat özkaynak ihtiyacını tamamladı. Şirket, inşaatı devam 3 şehir hastanesiyle işletme hakkı bulunan 2 havaalanını holding bünyesine alarak Londra Borsası 'nda halka açılmayı hedefliyor

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın, dolar, borsa ve euro... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığı merak ediliyor. Altın, dolar, borsa ve euro yatırımcıları gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa en çok hangisi kazandırdı?

Yatırım yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandığını merak ediyor. Peki, bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa ne çok hangisi kazandırdı? İşte detaylar...

Gram altın yıl sonunda tam 2 bin TL olacak! Uzmanlar tek tek açıkladı: Altın, dolar, borsa yükselecek mi? 

Altın, dolar, borsa ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peki gram altın, dolar ve borsa yılın geri kalanında nasıl seyredecek? İşte ayrıntılar...

Küresel piyasalarda Fed'in kararı bekleniyor! Altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'de gerçekleştireceği sunum öncesi risk iştahı düşük ilerliyor. Peki altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için İslam Memiş alım ve satım seviyelerini açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için bu hafta takip edeceği alım ve satım seviyelerini açıkladı.

YDA İnşaat 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

YDA İnşaat tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, yatırım amaçlı gayrimenkullerinden 244 milyon 374 bin 371 TL gelir elde etti. 

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

YDA İnşaat sermayesini 150 milyon TL'ye yükseltecek!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 2021 yılına ait Olağanüstü Genel Kurul toplantısında sermayesinin 150 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

YDA İnşaat borsa Haberi

YDA İnşaat borsa


Konut projeleri, şehir hastaneleri ve havalimanı işletmeciliği yapan YDA İnşaat, şirket varlıklarını birleştirdikten sonra Londra Borsası’nda halka arz edilecek. YDA, inşaatı devam eden 3 şehir hastanesiyle, işletme hakkına sahip olunan 2 havaalanını 3 sene içinde bir altyapı yatırım holdingi bünyesinde konsolide ederek 2018 yılında Londra’da borsaya ilk halka arzını gerçekleştirecek. 


Şirketin 200 milyon liralık tahvil ihracının imza töreninde konuşan YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan; Kayseri, Konya ve Manisa’da devam eden şehir hastanesi projelerinin 3 yıl içinde tamamlanarak gelir getireceğini, Dalaman Havaalanı ve Kazakistan’da Aktua Havalimanı’nın işletme gelirleri ile şirketin gayrimenkul projelerinden elde ettiği kira gelirlerini göz önüne alarak 2018’te halka açık uluslararası bir şirket olmayı hedeflediklerini söyledi. 2017’de şirketin yatırımlarından dönüşlerinin artacağını kaydeden Arslan, başarılı bir arz için...