24 / 04 / 2024

yeeşil yaka evleri ödeme planı

yeeşil yaka evleri ödeme planı

Mesa-Nurol İnşaat ortaklığıyla Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Koru Evleri satışa çıktı.Proje peşinde yüzde 18'e kadar indirim fırsatı bulunuyor.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışa çıktı!

Mesa Mesken tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Mayıs 2023'te teslim edilecek.

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışta!

Mesa Mesken tarafından  Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Ekim 2022'de teslim edilecek.

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

Bayraklı sakinleri evlerini terk ediyor!

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde çok sayıda bina yıkıldı. Binaların en çok hasar gördüğü Bayraklı ilçesinde evleri hasar görmeyen vatandaşlar da evlerini terk etti.

Van'da evleri kullanılamaz halde olan aile sıcak yuvaya kavuştu!

Van'ın Çaldıran ilçesinde evleri kullanılamaz durumda olan aile için yeni ev yaptırıldı...

Van'da depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Van'ın Başkale ilçesinde evleri yıkılan vatandaşlar için kalıcı konutlar inşa edilecek.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların rezerv alanı genişletilecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Gelincik Tepesi'nde yapımına başlanan konutların rezerv alanının genişletileceği açıklandı.

Yeşil Yaka Su projesinin detayları belli oldu!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilecek olan Yeşil Yaka Su projesi için ÇED süreci başladı.

Nusaybin'de evleri yıkılan vatandaşlar kira yardımı bekliyor!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde evleri yıkıldıktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile uzlaşan vatandaşlara 3 aydır kiraları ödenmiyor.

yeeşil yaka evleri ödeme planı Haberi

yeeşil yaka evleri ödeme planı

Mesa-Nurol İnşaat ortaklığıyla Büyükçekmece'de inşa edilen Yeşil Yaka Evleri peşin ödemelerde yüzde 18 indirim sağlıyor. Konutlar  vadeli ödemelerde 36 ay sıfır faizle satılyor.


Yeşil Yaka Koru, projesi 3 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabı  Büyükçekmece'de 320 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Evler 56 adet villadan meydana geliyor.


Avrupa yakasında yükselen Yeşil Yaka'da söğüt villalar, 2 milyon 510 bin TL ile 2 milyon 936 bin TL, sedir villalar ise 2 milyon 553 bin TL ile 2 milyon 814 bin TL arasında değişiyor. Projenin Ekim 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.


Yeşil Yaka Evleri konut alacaklara Söğüt ve Sedir olarak adlandırılan iki farkı villa seçeneği sunuyor. 5 oda 2 salon olan müstakil dubleks villalar 1 dönümlük arsaya sahip olacak şekilde dizayn ediliyor.


Yeşil Yaka konutlarında tenis kortları, fitness,...