19 / 04 / 2024

yelda kara maraşlı

yelda kara maraşlı

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı baba oldu. Emre Maraşlı ile Yelda Kara Maraşlı çiftinin ilk çocukları Asya bebek bugün dünyaya geldi.

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Kara listeye giren kredi çekebilir mi? Bankaların kara listesinden nasıl çıkılır?

Enflasyonun 2022 yılı başından bu yana hızlı yükselişi pek çok kişiyi borç sahibi ederken, bankalara borçlarını ödeyemeyip kara listeye girenler çifte mağduriyet yaşıyor. Peki kara listeye girmiş olan biri kredi çekebilir mi? Kara listedeki birinin kredi çekmesinin yolu var mı?

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Kara listede bulunanlar nasıl kredi alıyor? Sicili bozuk binlerce kişi bu yolla kredi aldı

Türkiye Gazetesi’nde bugün kredilerle ilgili dikkat çeken bir haber yer aldı. Bankaların kara listesinde bulunan binlerce kişinin sicili bozuk olmasına rağmen nasıl kredi aldıkları anlatıldı.

KKTC'den Kapalı Maraş çıkışı: 3 yılın ardından yeni bir ilk

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın yeniden yerleşime açılmasının gündeme geldiği bugünlerde KKTC'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Maraş'ın Demokrasi Caddesi ile sahil kısmının bir bölümü 8 Ekim 2020'de açılmıştı.

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Faruk Kaya, Mehmet Ali Maraşlı ve Serdar Kaya kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Fatih'te Kara Surları Millet Bahçesi inşası başlıyor!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilecek Kara Surları Millet Bahçesi Projesi'nde çalışmalar başlıyor.

yelda kara maraşlı Haberi

yelda kara maraşlı

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı baba oldu. 


Emre Maraşlı ile Yelda Kara Maraşlı çiftinin ilk çocukları bugün dünyaya geldi. Aysa bebek Memorial Ataşehir Hastanesi'nde dünyaya geldi. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Emre Maraşlı ve Yelda Kara Maraşlı çiftini tebrik ederiz.