26 / 04 / 2024

yen

yen

Dev kuruluşların döviz analistleri son 20 yılın zirvesinde olan dolar endeksinin önümüzdeki 3 ayda da yine zirvede kalacağını ve resesyon karşısında en güvenli liman olmaya devam edeceğini söyledi.

Dolar karşısında ne Euro, ne Sterlin, ne Yen, ne Altın tutunabiliyor. İşte nedeni!

Euro, Sterlin ve Yen hatta altın da dolar karşısında önemli ölçüde değer kaybetti. Yüksek getiri peşindeki küresel sermaye Amerika'ya yöneldi. Avrupa'nın, İngiltere'nin ve Japonya'nın durumu pek de iç açıcı değil.

Bolu Babas Kaplıcaları yıkılacak!

Mudurnu ilçesinde bulunan ve 1999 depremi sonrası kullanılamaz raporu verilen Babas Kaplıcaları, yeni yüzüyle hizmete girmeye hazırlanıyor. Yıkılacak eski binanın yerine yeni bir kaplıca binası inşa edilecek.

Süleyman Çelik'ten yol müjdesi!

Yenişehir'de kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı nedeniyle bozulan yolların onarım çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bozulan zeminlere malzeme dökmemize rağmen yollar kısa bir süre içinde tekrar bozuluyor" dedi

Yeni havalimanı ne zaman hizmete girecek?

Türkiye 'yi ve İstanbul'u dünya hava trafiğinin en önemli merkezi konumuna getirmesi beklenen İstanbul 'daki yeni havalimanında zemin çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni havalimanı, 400 'e yakın noktaya uçuş gerçekleştiren yolcu ve yük taşımacılığında dü

Tüketici kanunu zamanaşımı!

Yeni tüketici kanunu zamanaşımı esasları gereğince, ayıplı maldan sorumluluk konut veya tatil amaçlı taşınmaz mallarda taşınmazın teslim tarihinden itibaren beş yıl olarak karşımıza çıkıyor. İşte diğer tüketici hakları zamanaşımı süreleri...

Mustafa Ak: Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ikinci bir Fatih Köprüsü yapılacak!

Trafik yoğunluğunun yaşandığı Fatih Köprüsü'ne kardeş geleceğinin müjdesini veren Ak, Ankara Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte ikinci bir Fatih Köprüsü'nün yapılacağını bildirdi. "Bu projenin de imar planları yapıldı" dedi.

Keşan Adalet Sarayı'nın temeli atıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin temel sorunlarından birinin sağlıklı bir hukuk sistemi olduğunu söyledi. Bakan Müezzinoğlu yaptığı konuşmanın ardından ardından Keşan Adalet Sarayı inşaatının temelini attı...

Seranit Grup’a Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi ödülü!

Seranit Grup, 2014 yılında “ Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi” ödülüne layık görüldü ve Türkiye’de bu ödülü almaya hak kazanan tek şirket oldu.

Kentkart Hızlı Büyüyen 100'de yerini aldı!

Kentkart, 2010-2012 döneminde satış gelirlerini %108 arttırarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin TEPAV ve Harvard İşletme Okulu profesörlerinden Michael Porter'ın kurdugu AllWorld Network işbirliğinde oluşturulan “Hızlı Büyüyen 100”de yerini aldı.

Ali Sami Yen'in yerine dikilen rezidanstan alevler yükseldi!

İstanbul Şişli'de yıkılan Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arazideki rezidans şantiyesinde çıkan yangın çalışanlar tarafından söndürüldü. İnşa halindeki binalardan birinin alt katlarında dün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı 25-28 Eylül'de!

Türk asansör firmalarının ihracatta pazar paylarını artırmayı hedefleyen İstanbul Fuarcılık, Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarını 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenleyecek.

Akdeniz'in en hızlı büyüyen ülkesi Yunanistan!

Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği (AKTOB) Ağustos bültenine göre Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17,07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu.

Turizmde en hızlı büyüyen ülke Yunanistan oldu!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17.07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2013'ün ilk yarısında 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan'a bu yıl 6 milyon 949 bin turist geldi.

Turizmin en hızlı büyüyen ülkesi Yunanistan!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17,07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2014'ün ilk yarısında gelen turist sayısında en yüksek artışı Yunanistan gösterdi.

Adnan Süyen Camii, Kırım'da ibadete açıldı!

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi Merhum Başkanı Adnan Süyen'in adının verildiği cami, Kırım'ın İslamterek (Kirovskoye) bölgesi Küleç Meçit (Novopokrovka) köyünde ibadete açıldı.

Hyundai Asansör, Üsküdar- Çekmeköy metro hattının yürüyen merdivenlerini yapacak!

İstanbul metrosunun Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy hattının asansör ve yürüyen merdivenleri Hyundai Asansör tarafından yapılacak. Doğuş İnşaat’ın açtığı ihaleyi kazanan Hyundai Asansör projenin tüm asansör ve yürüyen merdiven işlerini üstlendi...

Rize'deki 26 metrelik yürüyen merdiven açılışı iptal edildi!

Rize’de Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılacağı törenle hizmete sokulacağı duyurulan yürüyen merdivenin açılış töreni, sosyal medyada yapılan yorumlar sonrasında iptal edildi. Bakan Yazıcı, merdivenle sadece alt caddeden üst caddeye çıktı.

Vodafone Arena asansör ve yürüyen merdiven ihalesi sonuçlandı!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş., Vodafone Arena Asansör ve Yürüyen Merdiven İşleri ihale sonucunu açıkladı. İhalede 4 firmadan teklif geldi... İşte Vodafone Arena stadının asansör ve yürüyen merdivenlerini yapacak olan firma...

Hispo Doğalgaz Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında!

Hispo Doğalgaz Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alıyor. Hispo Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Sezgin, en hızlı büyüen 100 şirket arasında yer almaktan sevinç duyduklarını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanı oldu!

Analiz sites i"anna.aero" sitesi, yaptığı değerlendirme sonucu, 2013 yılında elde ettiği yüzde 29 oranındaki büyümeyi gözönüne alarak İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı, Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanı seçti.

yen Haberi

yen

Citigroup ve Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC) stratejistleri yaptıkları açıklamalarla, küresel piyasalarda son dönemde yaşanan çalkantı ortamında en güvenli limanın dolar olduğunu belirtti.

Citigroup'tan yapılan açıklamada, küresel hisse senedi piyasalarından bu yıl 23 trilyon doların silindiği bir ortamda riskli varlıklarla ters yönde hareket eden doların, bu yılın kalanı için en iyi yatırım tercihi olacağı belirtildi.

Canadian Imperial Bank of Commerce ise dolardaki yükselişin devam edeceği tahminini yaptı. Brown Brothers Harriman ise küresel çapta yaşanan çalkantının ABD doları lehinde olduğuna dikkat çekti.

Citi Stratejistleri Jamie Fahy ve Adam Pickett paylaştıkları notta küresel fırtına da saklanacak tek yerin dolar olduğunu, enflasyonu düşürme çabalarının derin resesyona neden olabileceğini belirterek, Fed'in politikası değişmeden kurumsal karlılıkların ve hisse senetlerinde düşüşün devam edeceği uyarısında bulundu.

Yen, Yuan ve...