29 / 03 / 2024

Yeni Adana Stadyumu inşaatı

Yeni Adana Stadyumu inşaatı

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Adana Seyhan projesinde Mayıs 2023 müjdesi geldi! 580 konutluk yeni konut projesini kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde 580 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje için beklenen tarih geldi.

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı Haberi

Yeni Adana Stadyumu inşaatı

Adana’nın Sarıçam ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşasına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişi kapasiteli Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanmak üzere. Sözcü'de yer alan habere göre; 102 dönüm arazinin 43 dönümlük bölümü üzerine inşa edilen stadyum, 6 kat yüksekliğinde, 33 bin kişi kapasiteli olarak tasarlandı.

Stadyumda sosyal donatıların yanı sıra 10 asansör, 2 yürüyen merpen, 104 turnike, basın ve VIP tribünü yer alıyor.

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre; Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serim işlemi tamamlandı. Stadyumunun yeni sezonda karşılaşmalara hazır olması bekleniyor. 

Yeni Adana Stadyumu 2020'de...