26 / 04 / 2024

yeni doğan çuçuk parası

yeni doğan çuçuk parası

Çocuk sahibi olan vatandaşlara devletten büyük destek geldi. Devlet, durumu dar gelirli vatandaşlara çocuk başına para desteği sağlıyor. Peki çocuk yardımı ödemeleri ne kadar, ödemeler nereye yatıyor? İşte ayrıntılar...

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yeni Doblo Trekking ile sevdiklerinizle doğanın tadını çıkarın! İşte 21 Eylül 2022 Yeni Doblo Trekking fiyat listesi

Fiat ticari araçların gözdesi Doblo Combi, Yeni Trekking modeli ile hem hafta içi yoğun iş temponuza uyum sağlamak hem de hafta sonu sevdiklerinizle doğanın tadını doyasıya çıkarmak için tasarlandı. İşte 21 Eylül 2022 Fiat Doblo fiyat listesi

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyi "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Doğan Tower satışta! Yeni proje!

Doğan Grup imzasıyla hayata geçirilen Doğan Tower projesinde 4+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

yeni doğan çuçuk parası Haberi

yeni doğan çuçuk parası

Devlet desteği ödemeleri son sürat devam ediyor. Devlet çocuğu olan ailelere para desteği sağlıyor. Yardımlar ise ailenin çocuk sayısına göre farklılık gösteriyor. Destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar ise başvurularını e-devlet üzerinden gerçekleştiriyor.

1,2 ve 3 çocuklu ailelere PTT’den 300 TL, 400 TL ve 600 TL arasında değişen destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Devletin bu destek ödemeleri 2015'ten itibaren devam ediyor. Söz konusu başvurular ise T.C kimlik numarasıyla 
e-devlet üzerinden yapılıyor. Peki, çocuk yardımı desteğine başvurular nasıl yapılıyor? Kimler destekten yararlanıyor? İşte detaylar...

ÇOCUK DESTEĞİ BAŞVURULARI NEREDEN,NASIL YAPILIYOR?

Aile Sosyal ve Çalışma Bakanlığı tarafından yapılan yardımlara T.C vatandaşlık numarasıyla birlikte e devlet üzerinden başvuru yapılıyor.

Mayıs 2015 yılından sonra doğum yapan tüm anneler bu destek ödemesinden de yararlanıyor.

Yeni doğan çocuk yardımları için e-devlet...