27 / 04 / 2024

yeni istanbul havalimanı taşınma

yeni istanbul havalimanı taşınma

Türkiye'nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının ilk etabının açılış tarihi olan 26 Şubat 2018'e yetişmesi için çalışmalar hızla devam ederken, şirketler de şimdiden taşınma planlarını yapmaya başladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

Suat Sarı'dan İstanbul Havalimanı Metrosu açıklaması!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın İstanbul’da yeni havalimanı için inşa ettiği metro hatlarının yaklaşık 1.5 milyar dolarlık israfa neden olduğunu ileri sürdü. 

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

İstanbul Havalimanı 3. pisti 18 Haziran'da hizmete girecek!

İstanbul Havalimanı 3’üncü pist çalışmalarının sürdüğünü söyleyen İGA Havalimanı İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu yaptığı açıklamada  "Operasyonel olarak önemli avantajlar sağlayacak bu yeni pistimizi 18 Haziran'da hizmete almayı planlıyoruz. 

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

İstanbul Havalimanı’na yeni mekan!

İstanbul Havalimanı'nda yepyeni bir yeme içme mekanı kuruluyormuş. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda kurulacak yeni yeme içme bölümünde hamburger tarzı fastfood da olacakmış, normal yemek restoranları da…

LC Waikiki, İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

LC Waikiki, İstanbul Havalimanı’nda açtığı yeni mağazasıyla dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen yolculara hizmet vermeye başladı.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı imar planı askıda!

Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece İlçeleri, İstanbul Yeni Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Boyner İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

İstanbul Havalimanı'nın iç hatlar bölümünde yeni mağazasını açan Boyner, kozmetikten aksesuara, çantadan tekstile ve seyahat ürün gruplarına kadar zengin ürün gamı ile hem yerli ve hem de transit geçiş yapan yabancı yolculara hizmet verecek.

yeni istanbul havalimanı taşınma Haberi

yeni istanbul havalimanı taşınma

Türkiye'nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının ilk etabının açılış tarihi olan 26 Şubat 2018'e yetişmesi için çalışmalar hızla devam ederken, şirketler de şimdiden taşınma planlarını yapmaya başladı. Yeni havalimanının şu anda yüzde 38'i bitti. Atatürk Havalimanı'ndan transfer edilecek operasyonların planlanması için de Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve taşınacak şirketler, İYH'nin işletmecisi İGA ile dün bir araya geldi. Yetkililer "Her şirketin kendi çalışması var. Sektör komiteleri oluşturulacak. Taşınma işleminin 2018'de bitmesi lazım. Bunu başarmak için şimdiden planlamaya başladık" diye...