26 / 04 / 2024

yeni key sorgulama

yeni key sorgulama

KEY, çalışanların ücretlerinden belli oranda bir paranın kesilmesiyle işleyen vergi sistemidir. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerine ilişkin listesi bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Emekli maaşı sorgulama 2024! Emekliler şimdi yeni maaşlarınızı öğrenin! Kim, kaç TL alacak?

Milyonlarca emeekli son dakika emekli maaşı sorgulama yöntemlerini araştırıyor. Peki emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşte emekli maaşı sorgulama 2024!

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Hemen bakın!

Yeni bir gayrimenkul satın alma arifesinde olan vatandaşlar, zahmete girmeden tapu bilgilerini sorgulamak istiyor. Verilen detaylara göre, tapu sorgulama işlemleri online şekilde yapılabiliyor. 'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

E-Devletten yeni hizmet! Kapı kapı dolaşmaya son…

E-devlet son hizmetiyle vatandaşa eczane bulma konusunda kolaylık sağlıyor. Eczane kullanımına yönelik vatandaşa yeni bir hizmet sunan e-devlet, Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmetini e-Devlet'te hayata geçirdi. Böylelikle vatandaş tek tıkla sisteminden bilgiye kolayca ulaşabilecek.

Tapu kadastro ada parsel sorgulama nasıl yapılır?

Yeni bir konut, arsa ya da arazi almayı düşünüyorsanız öncelikli olarak tapu üzerindeki ada ve parsel bilgilerini sorgulayarak incelemenizde fayda var. Peki, Tapu kadastro ada parsel sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Ehliyette yeni dönem başladı: Bugünden itibaren e-devlet üzerinden yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı ehliyette yeni dönemin başladığını resmen açıkladı. Sürücü sertifikası sorgulama ve doğrulama işlemleri bugünden itibaren 'e-Devlet' üzerinden yapılabilecek.

Değerli konut vergisi sorgulama 2021!

Geçtiğimiz yıl gündeme gelen değerli konut vergisi için yeni tebliğ yayınlandı. Buna göre ilk taksit ödemeleri Şubat ayında yapılacak. Peki değerli konut vergisi nasıl sorgulanıyor? İşte değerli konut vergisi sorgulama 2021...

Tapu parsel sorgulama nasıl yapılır?

Arazi ve arsa sahibi olanlar ve yeni arazi, arsa alacaklar için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından internet üzerinden verilen tapu parsel sorgulama hizmeti büyük kolaylıklar sağlıyor. Peki, Tapu parsel sorgulama nasıl yapılır?

Emlak vergisi sorgulama 2020!

Emlak Vergisi'nde 2020 yılı için teşkil edecek emlak değerleri belirlendi. Yeni emlak değerleri üzerinden emlak vergisi yeniden hesaplanıyor. Peki, emlak vergisi nasıl sorgulanır? İşte emlak vergisi sorgulama 2020...

TKGM Parsel Sorgulama'ya yeni özellik!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması'na "ANALİZ" seçeneği eklendi. Bu düzenleme ile gayrimenkuldeki belirsizlik ortadan kalkacak.

KEY ödemeleri 2015!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. KEY listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde açıklanmıştı. Peki, Yeni KEY ödemeleri 2015 açıklandı mı?

KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak?

En son KEY ödeme listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor. Peki yapılan sorgulama sonucunda KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak? İşte yanıtı..

yeni key sorgulama Haberi

yeni key sorgulama


Konut Edindirme Yardımı (KEY), çalışanların ücretlerinden belli oranda bir paranın kesilmesiyle işleyen vergi sistemidir. KEY'in amacı toplanan paraların konut edindirme fonuna devredilip çalışanların emekliliklerinde kolayca ev sahibi olmasını sağlamaktır. 


KEY, 1987 yılında yürürlüğe girmiş, 1995 yılında yürürlükten kaldırılmış ve şimdi tekrar düzenlenmiştir. 1995'te fonda biriken paralar tasarruf teşvik fonuna devredilmişti. şimdi ise burada biriken paraların hak sahiplerine geri ödenmesine karar verildi. Bu çerçevede de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerine ilişkin listesi bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Buna göre KEY ödemelerini almaya hak kazanan kişiler KEY listesi sorgulama işlemlerini Ziraat Bankası'ndan, Resmi Gazete'den ya da www.keyodemeleri.com web adresinden yapabilecekler.



Yeni KEY ödemeleri tam isim listesi 2014!KEY ödemelerinde kimler hak sahibi?



Nagihan...