25 / 04 / 2024

yeni Okmeydanı hastanesi açılışı tarihi

yeni Okmeydanı hastanesi açılışı tarihi

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul'u muhtemel bir depreme hazırlayabilmek için oluşturulan İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında inşa ediliyor. Peki, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde son durum ne?

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yeni gelişme!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor. Proje kapsamında iş yeri sahipleriyle uzlaşmalar başlarken, hak sahipleri için kira yardımı ve kiracılar için taşınma desteği ödemeleri başladı...

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi Van Blokları’ndan başladı!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinin birinci etap startı Van Blokları’ndan verildi. 2 milyon 300 bin metrekare yeni yapı yapacaklarını belirten Başkan Demircan, “Buranın yüzde 80'ini vatandaşa veriyoruz'' dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm süreci hızlandı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu’nu ziyareti sırasında “Yeni Okmeydanı için adım adım yürüyoruz. Dönüşüm tamamlandığında Okmeydanı herkesin yaşamak isteyeceği bir semt olacak.“ diye konuştu.

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaşıldı!

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaştıklarını, yakında detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni yılda Beyoğlu'nda da büyük dönüşümün yaşanacağını ifade etti.

Okmeydanı Eğitim Hastanesi'nin Çocuk Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde revize edilen Çocuk Acil ile yeni Çocuk Yoğun Bakım Servisi hizmete açıldı.

Okmeydanı Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binası kaydı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarının çökmesi nedeniyle kayma meydana geldi.

Okmeydanı Hastanesi'nin istinat duvarı çöktü!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarı çöktü. Çökmenin ardından klinik binasında kayma meydana geldi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin bazı bölümlerinin yıkılmaya başlandı, 1.000 yataklı yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin 2017 Ocak'ta hizmete açılması planlanıyor.

Okmeydanı tarihi sit alanına yeni plan onaylandı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, mahkeme tarafından 3 kez iptal edilen Okmeydanı tarihi sit alanı için yeni hazırlanan plan onaylandı.

İstanbul Okmeydanı sit alanına yeni plan!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, mahkemenin 3 kez iptal ettiği Okmeydanı Tarihi Sit Alanı'yla ilgili yeni planı oy çokluğuyla kabul etti. Plana, CHP ret oyu verdi.

Okmeydanı'na yeni okul müjdesi!

“Okulda Buluşalım” sloganıyla 11 yıldır Beyoğlu’ndaki okulları dönemi içerisinde tek tek ziyaret edip eksikliklerini gideren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu için yeni bir okul müjdesi verdi.

Okmeydanı'na yeni okul yapılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, " Bu bölgedeki nüfusa göre en az 8-10 okul olması lazım. Artık burası yetersiz alıyor. Bu okulun yanına yeni bir okul yapacağız. " dedi.

yeni Okmeydanı hastanesi açılışı tarihi Haberi

yeni Okmeydanı hastanesi açılışı tarihi

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul'u olası bir depreme hazırlayabilmek amacıyla oluşturulan İSMEP kapsamında hayata geçiriliyor.

Hastaların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde mağazaların yer alacağı yeni Okmeydanı Hastanesi, ultra-modern olarak, Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday şekilde tasarlanıyor. 

Sismik izolasyon teknolojisi ile yapılacak 879 yataklı yeni hastane için hafriyat ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gelecekte her türlü değişim ve gelişime açık olarak tasarlanan hastanenin Avrupa’da bile örnekleri çok az bulunuyor. 

5 yıldızlı otel konforunda
Genel hizmet hastanesi olarak hayata geçirilecek olan yeni hastanenin tek ve çift kişilik tüm odaları 5 yıldızlı otel konforunda yapılıyor. 

Taş Yapı'nın inşa ettiği Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde mevcutta bin 300 metrekare olan acil servis alanı 10 bin metrekareye çıkarılacak. Toplam ameliyathane sayısı ise mevcut hastanede 17 iken...