16 / 04 / 2024

yeni şehir hastanesi

yeni şehir hastanesi

2019'da sağlıkta hedeflere büyük ölçüde erişildiğini beliten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Önümüzdeki yıllarda ülkemiz sağlıkta bir marka değeri oluşturacak" dedi...

95 bin yatak kapasiteli hastane 2018 sonuna kadar tamam!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: "Türkiye, 2018 yılı sonu itibariyle toplam 95 bin yatak kapasiteli hastane ve fiziki mekan dönüşümünü büyük oranda tamamlamış olacak" dedi.

Şehir Hastaneleri KPSS’siz personel alıyor! İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir Hastanesi bünyesi altında çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni iş ilanları geliyor. İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Denizli Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.1 milyar TL olacak!

İptal edilen Denizli Şehir Hastanesi için yeni ihale gerçekleşti. İhale  1 milyar 189 milyon TL’ye Ermit Mühendislik İnşaat İle Özge İnşaat İş Ortaklığı’na verildi.

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

11 yeni şehir hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada ülke genelinde 11 Şehir Hastanesi için proje hazırlık çalışmalarının başladığını açıkladı.  

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

18 kente yeni şehir hastanesi inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastanesi olmayan kentlere de şehir hastanesi inşa edilmesine ilişkin çalışmalar başlatacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız. Hedefimiz 30 büyükşehirin 30’una da şehir hastanesi yapmak” dedi...

Yozgat Şehir Hastanesi pandemi hastanesine dönüştürüldü!

Yozgat'ta 2017'de hizmete başlayan şehir hastanesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede de aktif rol alıyor.

10 yeni şehir hastanesi geliyor!

Devlet tarafından "2020 Yılı Yatırım Programı" kapsamında 10 ilde yeni şehir hastanesi inşa edilecek. Hastanelerin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Sancaktepe Şehir Hastanesi için yeni ihale!

4 bin 300 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin uygulama projesi için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden ihaleye çıkılıyor...

Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi!

Gaziantep'te düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi verdi.

Bu yıl 3 yeni şehir hastanesi hizmete açılacak!

Dünyaya örnek olan şehir hastaneleri rekora koşuyor. Bu yıl Ankara Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin yanında Bursa Şehir Hastanesi'de halkın hzmetine sunulacak.

yeni şehir hastanesi Haberi

yeni şehir hastanesi

ANKARA Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sektöründe 2020 yılı beklentilerini gazetemize değerlendirdi. Türkiye'de yer alan habere göre; Koca, “Sosyal güvenlikten, eğitime, ulaşımdan barınmaya, çevreden tarıma kadar hemen her alanda sağlığı önceleyen bir anlayışı ülke politikası haline getirmede kararlıyız. Çünkü biz sağlıklı bir nefese devleti feda eden kültürden geliyoruz. 2019 yılı, sağlıkta hedeflerimizi yükselttiğimiz ve bu hedeflere büyük ölçüde eriştiğimiz bir yıl oldu. Önümüzdeki yıllarda ülkemiz sağlıkta bir marka değeri oluşturacaktır. Sağlık alanındaki potansiyelimizin ülkemize katma değer oluşturması için her türlü çabayı göstereceğiz” dedi. Bakanlığın 2020 hedeflerinden bir kısmı şunlar:

•    Koruyucu hizmetler Bakanlığın hizmet yelpazesinin başında geliyor. Koruyucu ve temel sağlık hizmetleri için ayrılan bütçe 2002-2019 döneminde 3,8 kat artarak yaklaşık 18 milyar TL’ye ulaştı. 2020 yılı için bu konuda...