26 / 04 / 2024

yeni sinop Dokuzoğlu stadı

yeni sinop Dokuzoğlu stadı

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Dokuzoğlu Stadyumu inşaat alanında incelemelerde bulundu. Maviş, 10 bin kişilik bir stadı Sinop’a kazandırdıklarını açıkladı.

Sinop Dokuzoğlu Stadı'nın yıkımı tamamlanıyor!

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Dokuzoğlu Stadyumu inşaat alanında incelemelerde bulundu. Maviş, 10 bin kişilik bir stadı Sinop’a kazandırdıklarını açıkladı.

Ali Nuhoğlu yeni şirket kurdu!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yeğeni, Ali Nuhoğlu yeni şirketini 10 milyon TL sermeye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut ortaklığında kurdu. 

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisine göre projede daireler minimum 480 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

EKŞ Ekşioğlu'ndan Kepez'e 2 yeni proje geliyor!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya/ Kepez'de 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor.  EKŞ Ekşioğlu Masa Dağı bölgesinde iki farklı projeye başladı. 

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Murat Tabanlıoğlu: AKM İstanbul'un yeni bir merkezi olacak!

Yeni AKM projesinin mimarı Murat Tabanlıoğlu, "Yeni AKM projesini cıvıl cıvıl, İstanbul'un yeni bir merkezi olacak"  dedi.

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 

Aşçıoğlu'ndan yeni projeler yolda!

Ekonominin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, yeni projelerin geleceğini açıkladı. 

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Tahincioğlu'ndan yıl sonuna kadar 2 yeni proje gelecek!

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 2017 sonuna kadar iki yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. 

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi’nin yeni sezonunu kutluyor!

Hayata geçirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratmanın sıra, Basketbol Süper Ligi’ne de isim sponsoru olan Tahincioğlu, 7 Ekim’de başlayacak olan 2017-2018 sezonunu, yeni reklam filmi ile kutluyor.

Sinop'a 4 yeni yatırım!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Türkeli ilçesine yapılması planlanan 4 yeni projeden bahsetti. Maviş, projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

yeni sinop Dokuzoğlu stadı Haberi

yeni sinop Dokuzoğlu stadı

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, gerçekleşen inceleme gezisine Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan katıldı.

Maviş, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda açıklamalarda bulundu. Maviş, “1974 yılında hizmete başlamış 44 yıllık bir stadın son yıkım kazmasını vurduk. Ben yıkım çalışmaları başladığında bunu şöyle bir sloganla duyurmuştum; ‘Yıkıyoruz, daha iyisini yapmak için’. Gerçekten Sinop’a yakışanı yapmak üzere Dokuzoğlu Stadı’nın yıkımı tamamlanıyor. Ben yeni stat projesinin buraya kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sinop yakışanı kazanıyor. 10 bin kişilik bir stadı Sinop’a kazandırıyoruz. Bu stat gerçekten modern bir stat olacak. Bu stadın projeleri kamuoyuna paylaştırıldığında büyük...